lostyazilim
tr.link

İonmag temasını kullanan var mı?

13 Mesajlar 1.637 Okunma
acebozum
tr.link

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)

sofu44 adlı üyeden alıntı

tagdiv isimli şirketin temasıdır. Ben ücretli temalarından newspaper kullanıyorm. Tema panelini bir süre kullanırsan alışıyorsun. Temanın kullanımını öğrenince inanın türkçeye gerek kalmyor. ki zaten bukadar kişi kullanmasına rağmen türkçe dil paketi malesef yok. Çünkü temanın yapımcısı aşırı derecede güncelleme yapan bir şirket. Kimse sürekli güncellenen bir temayı türkçeleştirmek istemez. Dil paketi yapılsada her güncellemede gidecek. Çünkü temanın kodlarından türkçeleştirmek gerekiyor. Tema panelinde herhangi bir .mo ve .po dil paketi yok.

Tema panelinde translate kısmı var ve çevirdiğiniz yeni yerleri firmaya gönderebiliyorsunuz. Ayrıca temada Türkçe dil desteği mevcut :)

May the force be with us...
wmaraci
reklam

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaş ve ben tema panelinin Türkçelestirilmesinden bahsediyoruz. Sizin dediğiniz kısım temanın kullanıcının gözü önündeki kısımlarını Türkçeye yada farklı bir dile çeviriyor. Tema panelindeki template settings page settings gibi kısımlardan bahsediyoruz.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com

gakgos gakgos Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 6 / 195
  • Ticaret 0, (%0)
sofu44 hocam dün birşeyi fark ettim. Kullanıcı profilinde dili ingilizce yaptığımız zaman panele girince google chrome paneli türkçe yapıyor :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al