Şöyle izah etmek istiyorum nedeni hakkında fikirlerim var.
Ben yazılımcıyım.
Youtube kanalında youtube da bulunan yerli yabancı tüm setleri elime geçen her türlü videoyu listeledim.
Ve bu kanalın hazine gibi oynatma listesini ortamlarda paylaştım 100 abone geldi. Sonradan abone olmayı bırakanlar filan olmasa şuan 200 olmuştu ama neyse. Çok fazla olduğu için söylemiyorum potansiyelinin olduğunu söylüyorum.

Her şey yolunda giderken, yeni oynatma listesi ekleyemez oldum. Eklediklerime girince de hiç eklenmiş gibi görünmüyordu biliyorsunuz sağ tarafta oynatma listelerinde artı işareti işaretlenmiş oluyor eğer daha önce kaydedişmişse.

Bu şekilde bir sorunu bildirdikten sonra , fazla rahatsız oldum yeni hesap açtım oradan kalanları devame ettiriken youtuba ingilizce hakaret ettim. Ertesi gün baktığımda yüzlerce kayıtlı liste silinmiş 50 civarı birşey bırakılmış. Tekrar niye silindi yazsam da cevap alamadım.

İkinci olarak, geçenlerde google playstore de bir uygulama kaldırılmış Türk geliştiriciler tarafında yapılan özgün bir uygulama tutulunca google kaldırdıktna sonra kendisi aynı içeriğe herşeyi aynı bir uygulama çıkarıyor.
Konu linki burada

Google, Türklerin Geliştirdiği Mobil Uygulamayı Apar Topar Mağazasından Kaldırdı!

Kısaca demek istediğim hele de yazılım alanında google ürünleri youtube çok göze batıyor. Sürekli bir engelliyorlar bu tarz Türkiye de ki işleri.

Zaten son günlerde yeni tasarıma geçti, yarısı geçmemiş, yarısı geçmiş , bazı fonksiyonellik hatalarıyla karşılaşmak mümkün tamamen dışlıyor gibi kararı size bırakıyorum.
Bence bunların hiçbiri tesadüf değil.