orphestudio adlı üyeden alıntı

birileri şikayet ediyordur çekemiyordur. yada lisanslı bir şeyi almışsan eğer lisans sahibi seni şikayet ediyordur. lisanslı birşeyin senin üzerine geçmesi demek youtube hemen öle hesapları kapatıyor. ben mesela yakında web sitem üzerinden php dersleri vericem ama lisanslı okuduğum kitaba dayanaraktan vericem kaynağı kitap yani ama yoğurucaz bilgileri o şekilde vericez umarım başarılı oluruz diye düşünüyorum çünkü php ile kaynak sıkıntısı çeken arkadaşlarımız oluyor herşeyi para ile gösteriyorlar ülkemizde birine bir adres sorsan o adresi bile parayla söleyen insanlar var maalesef o yüzden biz bu anlayışın önüne geçmek istiyoruz. herkes ücretsiz yazılım öğrenebilsin istiyorsun çünkü öğrenmek herkesin hakkıdır. merak etmeyin kimse kimsenin ekmeğine mani olmaz Allah herkese verir ben bu düşüncedeyim. ben öğrendiklerimi başka insanlara öğretmek istediğim için kendi web sitemi açtım. herkese faydalı olmak istiyorum sonuçta sizde bildiklerinizi başkalarına öğretirseniz o böle devam eder gider bu çok iyi birşeydir .Allahu tealada bizlere bunu emrediyor inşallah güzel şeyler yapıcaz ama sizin ben hesabınızın kapatıldığına çok üzüldüm gerçekten bu çok büyük bir haksızlık hele hele emekçi insanlara çok büyük haksızlık bu

hiç bir lisanslı içeriği barındırmadım videolarımda hatta hepsinin kendime ait olduğunu ıspatlar belki diye videolarda kendimde göründüm ama yine olmadı çok üzülüyorum en az 10 tane kanalım kapandı aynı şekilde.Sağolasın