looktr adlı üyeden alıntı

YORÇI, sattıkları ürünleri Dükkan uygulaması ile kendileri ekleyecekler.
Biz kendimiz internetten ekleyemeyiz çünkü zaten internette yok.

Veya dükkan sahipleri 100 1000 ürünlük listelerini excell dosyası olarak verecekler, biz ekleyeceğiz.
Beyin fırtınası bölümünde açtım ama konuya ilgi gösteren yok. Daha çok eleştiri yapılıyor.



Dostum yine aynı olaya geliyoruz, dükkanlar kendileri ekleyecekse zaten letgoya dönüyor olay ki zaten şuan yerel işletmeler ellerindeki malları koyuyorlar letgoya, marangozundan tut telefoncusuna kadar.

Yanlış anlama ama projeye sondan başlanmaz, günün sonunda uygulama şöyle olacak, dükkanlar ürün ekleyecek biz de yerel ve gelişmiş arama ile müşterilere göstereceğiz diyemezsin, projenin başını planlaman gerekiyor, bu insanlar seni nereden bulacak ve zaten büyük birkaç platform varken senin küçük uygulamanı neden kullanacaklar? Yani Letgo'ya ürün eklemek 3 saniyelik şey, fotoğraf çek, fiyat yaz, gönder, bu kadar. kaldı ki senin uygulamanın iskeletini oluşturan şey "konuma göre arama" Letgo'da da var.

Yine yanlış anlama ama kulağa "yerli facebook yapalım abi" gibi geliyor. Umarım yazdıklarımı boş eleştiri olarak algılamazsın, projen kötü demiyorum yeterince olgunlaşmamış diyorum, biraz daha üstünde kafa patlatmak lazım bir şeyler ortaya koymak için. Daha iyi projelendirilmiş halini çıkarabilirsen bana istediğin zaman yazabilirsin, yeterince olgunlaşmışsa yazılım konusunda destek veririm.