bankalardaki döviz kurlarida olursa cok iyi olur...
Merhaba;
Özellikle dolar, euro ve altın sayfalarına bankaların kurlarını çekeceğiz.
Örnek olarak; http://piyasa.paratic.com/doviz/dolar/ sayfasında "serbest piyasa altın" sekmesi yerine bankaların dolar alış satış fiyatları gelecek. Kuvvetle muhtemel Ocak sonuna yetişecektir bu işte. Geri bildiriminiz için teşekkürler...
Merhaba,
Uzun zamandır içerik oluşturma ve emtia takibi için platformunuzun "piyasa" bölümünü kullanıyorum. Ama anasayfa bölümüne girdiğim gibi çıkıyorum. İçeriklerin/Haberlerin liste başlık puntoları çok büyük. 13 inç ekranda herşey iç içe girmiş şekilde gözüküyor. Aynı zamanda içerik içerisinde de yazı bölümü 19.6px oldukça büyük. Bu bağlamda kitap sayfası boyutlarında (tercihim hep 14px'tir) bir boyutlandırma yaparsanız, içerik bölümünüz de mükemmelleşecektir inancındayım.
Selamlar, kolaylıklar dilerim.
Uzun zamandır içerik oluşturma ve emtia takibi için platformunuzun "piyasa" bölümünü kullanıyorum. Ama anasayfa bölümüne girdiğim gibi çıkıyorum. İçeriklerin/Haberlerin liste başlık puntoları çok büyük. 13 inç ekranda herşey iç içe girmiş şekilde gözüküyor. Aynı zamanda içerik içerisinde de yazı bölümü 19.6px oldukça büyük. Bu bağlamda kitap sayfası boyutlarında (tercihim hep 14px'tir) bir boyutlandırma yaparsanız, içerik bölümünüz de mükemmelleşecektir inancındayım.
Selamlar, kolaylıklar dilerim.
Merhabalar;
Zaten bu başlığı açmamızın ana gayesi webmaster camiasından gelecek geri bildirimlerle platformu en hızlı şekilde geliştirebilmektir. Bu nedenle gelen geri bildirimler çok önemli. Paratic Piyasaları yaparken her ekrana tam sığacak şekilde konumlandırmaya çalıştık. Ben macbook 13' ana sayfa görüntüsünü atıyorum aşağıda. Bahsettiğiniz birbirine girmiş ekranın SS'ni yükleyebilir misiniz lütfen? Hemen müdahale edelim....
Bildiriminizin için şimdiden teşekkürler...