-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Belki hüsnü kuruntumdur bilmiyorum ama bilgisayarim sebepsiz donuyo internetteyken ve bazi zamanlarda pc yi kapamak istedigimde pc nizde oturum acmis baska kullanicilar var filan diyo baya kıllanmaya başladim? Oturum acmis kullanicilar cin min degilse, pc sadece internette blog yazarken yada film izlerken donup mavi ekran hatasi veriyorsa bunun sebebi habersiz CPU Mining denilen olaymidir bir coin madencisi pc mi somuruyor olabilir mi acaba?
Bilen arkadaslarimdan yardim bekliyorum, lutfen dalga gecmeyin baya ciddi soruyorum?
Tesekkurler simdiden :)
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Antivirüs kullanımı önemli. Evet var. NoCoin eklentileri var. Herşey mümkün şaşırmayın sene 2018 :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Flim sitelerinde olduğu kesin çünkü uzun süre o sitelerde kalıyoruz coinhive tarzı sitelerden tek kod ile kolayca ekleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Coinhive direkt bunun için tasarlanmış bir sistem hocam. Dikkatli olmak lazım. Herhangi bir siteye girince cpu kullanımı direkt tavan yapıyorsa bilin ki mining yapılıyor. En temizi java'yı browser'dan engellemek, çünkü java üzerinden çalışıyor bu tarz programlar.