Gokbel adlı üyeden alıntı

öyle laf olsun diye söylemiyorum, emin olarak söyleyebilirim ki 'kesinlikle dolar al' an itibari ile 3.86 seviyelerinde, bir çok uzmanın (tv lerde yalakalık yapan değil gerçekten işini doğru düzgün yapan finansçıları kastediyorum) görüşü 2018 ortalarına doğru 4.20-4.50 seviyesidir. günlük 2 kuruş inmiş 3 kuruş çıkmış onlara bakma biraz uzun vadeli düşünmeye çalışırsan gayet iyi kazanırsın ki zaten 2018 ortaları da o kadar 'uzun vade' değil.

2018 ortasinda dolar 4.60 i görecek euroda 5.4 yada 5.5 lerde olcak daha yüksekte olabilir... suan iran krizi kriz 2018 ortalarinda iyice patlak vercek iran petrolleri -
dogalgazlari dünyaya kapatildigi an ve irana olasi bir ambargo durumunda dolar 6 lara kadar cikar diye düsünüyorum.. ben suan almanyada yasiyorum garanti bankasindan dolar ve euro hesabi actim ordan anlik dolar ve euro alip satcam ...mesai baslangicinda alip mesai bitimine 30 dakika kala bozdurup islem yapacagim... suan icin 10 bin euroda en az günlük 30 - 40 lira kazanma sansim var suan inceliyorum umarim hersey istedigim gibi gider..