Merhabalar.

Paribu'ya yatırdığınız Bitcoin ve Türk Lirası yatırımlarınızı kolayca takip edebileceğiniz ve temiz bir arayüze sahip Paribu Takip uygulamasını geliştirdim.

Yatırım miktarlarını girdikten sonra sizi artık sadece 1 ekran karşılayacak ve buradan yatırımınız üzerindeki kar veya zarar miktarını görebileceksiniz.

Paribu Takip

Paribu'ya yatırdığınız Bitcoin ve Türk Lirası miktarlarını uygulamaya kayıt ettikten sonra tüm yatırımınızı hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Güncel veriler ile anlık Bitcoin değeriniz hesaplanır ve yatırdığınız miktar üzerinden ne kadar kar veya zarar ettiğinizi kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Yatırdığınız tutar üzerine yeni bir yatırım daha yaptıysanız toplam yatırım değeriniz üzerinden son durumunuzu inceleyebilirsiniz.

Paribu üzerinde son 24 saat içinde en yüksek ve en düşük Bitcoin fiyatını takip edebilir ve anlık Bitcoin fiyatını görebilirsiniz.

* Güncel veriler Paribu sitesi üzerinden herkese açık bilgiler aracılığıyla çekilmektedir.

Uygulamaya Google Play Üzerinden Ulaşmak İçin Tıklayın. ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paributakip )

Uygulamayı indirerek tasarım ve kullanım açısından inceleyip, görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim. Şu alanı şöyle geliştirebilirsin, şu kısım olmamış veya diğer fikirleriniz gerçekten önemlidir. Ayrıca yorum yaparsanız çok iyi olur. :)