bekirbulut adlı üyeden alıntı

Yazdığınız gibi, ''zaman daralıyor'' hocam. Biz içmeyelim de kim içsin..?

Güzel hocam 3 yıl bataklığa bulaştım. Alkol, extacy, kenevir gibi maddeleri yoğun bir şekilde kulandım. Extacy'nin bağımlılık deneyimi sadece psikolojik olaraktı ve bir türlü bırakamıyordum. Günde 4-6 adet extacy kullanırdım tedavi sürecine başladım. Bu tedavi sürecinde yine kullanarak komaya girdim. Bilinç altımdaki tüm yatkın hastalıklarım ortaya çıktı. Yabanclışma yani depersonalizasyon du adı galiba. Panik atak, anksiyete, hatta şizofrene kadar ulaşacaktım çok şükür şuan kullanmıyorum biraz olsun düzelme oluştu hayatımda. Panik atak hayatımı bitirdi benim şuan yemek yemeye bile korkar, kaygılanır oldum ve oldukça zayıflıyorum bu problem yüzünden de. Gerçekten zaman daralıyor, daralıyor... Elimizdekilerin kıymetini bilelim. Hayat güzeldir, içmeden de güzel kalacaktır. Bir derdiniz sıkıntınız olduğunda sizi yaradan rabbinizi unutmayın yeterli. Namaz kılın, kuran ve kitap okuyun, spor yapın ve sosyalleşin. İnanın bunların hiç birini şuan yapamıyorum. Bir çoğuna psikolojik rahatsızlıklarım el vermiyor, çoğunu ben erteliyorum ve yanlış yaptığımı da biliyorum. Allah tüm kötülüklerden cümlemizi uzaklaştırsın inşAllah.