Arz talep yada alıcı satıcı ilişkisinden kaynanlanan bir olay degil bu. Geniş düşünün arkadaşlar. Türkiye de şu an 4 adet borsa var ve bu borslar 500 bin tl den fazla yatırım yaparak girdiler bu işlere. Bu insanlar, bu sektore adım atarken, sizin alım ve satımınızdan elde edecekleri komisyon oranlarını hesaplayıp girmediler. Sizlerden alınan komisyon oranları devenın yanında kulak yada sinegin dünya ya çarpması gibi bir etki yaratır bu adamlar için.

Türk borsaları şu an için yabancı bahis şirketleri gibi çalışıp mantık yürütüyor. Şu an tamamı kendi btc lerini satıyor. Alıyor binance gibi yabancı borsalardan 50 k ya btc, satıyor kendi borsasında 54 k ya. 2-3 adet te bot yazıyor, genelde bu botlar girilen emirlerde en altta 7-8. sıralarda olur..o botlar orda tampon görevini görüyor yani size yön veriyor..Bu arada en altta düşük emirler de gordugunuz btc ler de kendı mallarıdır. Adamlar bu yol ile gunde 20-30 tane btc satısı yapıyor. 150-200 bin tl arası kar demektir bu da..

Şimdi çıkıcak bir arkadas ispatın var mı dıye yorum yapacak adım gibi eminim. İspatın var mı dıyen adam zaten girmesin bu finans işlerine. Düşünsün bir defa, bu adam ne yazmış, ne anlatmaya çalışıyor diye..Ne tilkilikler dönuyor içeride herkesin beyinleri berrak olayı kavrayamıyor..Adam atıyor borsaya 20 k para btc almak için, içeriden görüyorlar geldi bizim keriz diyorlar afedersin. Başta belirttim, bu adamlar, bu işlere sizlerden alacakları komisyonları düşünerek girmediler