PremiumAjans hocam benzeri bir yazını başka bir konunun altında da okudum. Hak veriyorum sana ama küçük yatırımcıysan büyük oynayamazsın doğal olarakta onlar ne kural koyuyorsa öyle devam etmelisin. Tabi daha büyük düşüncelerin yoksa. Ayrıca buna karşılık sizin görüşlerinizide merak ediyorum. Bu türk borsalarından alım yapyacaksak nereden alım yapacağız? Bende isterim direk yabancı borsaya para atıp devam etmeyi ama bunu nasıl yapacağım. Yani yorumunuz güzel ve düşündürücü ama çözüm odaklı değil.
Ben kimseye türk borsasını tavsiye etmiyorum. Benım tek bir adet türkiye de borsa hesabım bulunmuyor. Bu borsaların ne olacagı belli degil, ilgi alaka sıfır. Coin cuzdan transferlerini kasıtlı olarak yavaslatıyorlar, farklı borsalara kayma olmasın diye..
Yabancı borsalarda işlem yapacaksınız, Oraya nasıl coin atıcagınız sizin yeteneginize kalmış. Ben o konuda bilgi verip, bu bilgiler ile önümün kapanmasını istemem. Bugun buraya yazarım yabancı borsaya malıyetsiz mal gonderme taktgini, sen gider başkasına anlatırsın, o kişi de dunyalara duyurur.
Senin için yazmıyorum yanlış anlama sakın, bugun borsa ya uye olmayı bilmeyen adam, kalkıp yabancı borsa ya nasıl malıyetsız para gönderirizi soruyor. Dur bakalım, önce balık tutmasını ögren, balık ekmegi yersin ileride..Herkes açsın okusun ögrensin kardesim. Trade nasıl yapılıyor, hacim nedir, veriler nereden geliyor, güncel kur,arbitaj vs gibi kavramları. Önce bunlar ögrenilecek, sonra yabancı borsa ya nasıl malıyetsiz para atabılıcegını zaten sen kendi kendine kavrayarak fikir yürütebiliceksin..
Bugun binance hesabımda 900 rippel, 4 tlc , 0.9 eth, 5000 cardano ve bir çok alt coin mevcut. bunların tamamını türk borsalarına para yukleyip, yabancı borsalara atarak yapmadım. Çekecegim zaman da yine türk borsalarına atarak işlem yapmam. Her şekilde 5 dk da nakıte çeviririm elimdekileri...
Bizim borsalarımız önce adam olacak, kendi insanını kazıklamamayı ögrenecek. Bizim milletimiz parayı buldumu aklı kurnazlıktan başka hiç birseye çalışmaz. O yuzden her alanda dünya ülkelerinin gerisindeyiz
Herkese Bol Kazançlar