Estafurullah hocam lafım sana degildi zaten, o yuzden yanlış anlama ile başladım orda cümleyi kurarken. Bilip bilmemen önemli degil, bu coin piyasasında herkes kazanıyor, takma kafana bu tür şeyleri..Tanıdıgım kaç arkadasım dışarıdan getirip turk borsasında mal satarak altına mercedes çekti. Kimler kazanmıyor kı bu işten

Bu ülkede herkes kazansın kardeşim, herkes , her allahın günü 1 kg pirzola yesin, karı kız ile gezsin, son model arabalara binsin. Herkesin cebinde parası olsun. Müslümanız diye aç gezerek, zengin agzına bakmayalım. O verilen fetvalara bilmem nelere herkes çevirsin kafası. Onlar sizi aç bırakıp, yine onlara el açmanızı istiyorlar.. 1300 yıldır biz muslumanlar aç gezdik, cebimizde kurus para olmadı, elin gavuru lüks için de yasarken, başımızdakiler hep bizi cahil bırakıp şükür etmesini ögretti ama şükür ederken aynı zamanda zengin olmamızı ögreten olmadı..Sen zengin olursan başta ki iradeyi kaybeder çunkü..

Herkes zengin olsun adam gibi kaliteli yasasın bu ulkede..Devletin, milletinin kazandıgı parada gözü olmasın. Ne olur yani 18 yasındaki velet btc den her ay 20 bin tl para kazansa, çekse bankasına afiyet ıle yese, neden hesap soruyorsun..

Ne demiş peygamber efendimiz ? onların silahları ile kuşanıp savaşın..Yani bizim de artık batıdan daha güçlü olmamız gerekiyor, teknolojısını yakalamamız gerekiyor. bak, peygamber efendimiz, dini için savaşıp mucadele verirken, hem de onların silahlarını teknolojısı kullanın diyor düşün.

Bugun etherium 1000 dolara yaklaşmıs, 120 ulke sıraya geçmiş teknolojisini kullanmak için 25 yasında kı veledin önunde hazır olda bekliyor..bugun rippel 100 adet bankaya sanıyede transfer yapıyor..Sen bunların teknolojısını yakalayıp, ülkene entegre edecegine, hala kalkıyorsun yok caiz degil, yok haksız kazanç. sanane yahu ..Yok mu bu insanlara akıl verecek danışmanları, yok mu bu ınsanların yanında teknolojiden anlayan yetkililer.

Devletler halkına hizmet için, iktidarlar ise halkına köle olmak için vardır. Devletler ve iktidarlar, halkını refah için de zenginleştirmek için yola çıkmalıdır, kazandıgı yada kar ettigi btc den hesap sorup yarısını almak ıcın degil. Demokrasi isyanların rejimidir, isyanı kavgası olmayan hiç bir insan da hak arama mucadelesine giremedigi gibi, bir parazit gibi yasamaya mahkumdur ömrünün sonuna kadar..

Kartal bir gun yumurtaları için kendine bir agaç kavugu ararken, yumurtanın biri tavuk kumesinin içine düşmüş. Aradan zaman geçmiş tavugun yumurtaları ile birlikte kartal yumurtasıda çatlamış ve yavrular dunyaya gelmiş. Gel zaman , git zaman tavuk hem yavrularına bakmış, hemde yumurtadan cıkan kartal yavrusuna. Arada bir düşünuyormus tavuk, allah allah bu bana benzemıyor hayır olsun insallah diye..Bir gun tavuk kumesının uzerinde koca bir kartal uçuyormus, tavuk annelik iç güdüsü ile yavrularını kanatlarının altına korumaya almış. Kanadın altından o esnada yumurtadan çıkan kartal yavrusu fırlamış, kanatlarını çırpmış ve havada uçan kartala diklenmeye baslamış. Anne tavuk hemen kartal yavrusunun basına vurarak, kendine gel sen bir tavuksun, o ise bir kartal, sen onunla baş edemezsin demiş...

Siz bir kartalsınız arkadaslar unutmayın ama sizleri tavuk kumesinde yasatıyorlar. Sizlerin bir kartal oldugunuzun farkına vamanızı istemıyorlar..Bİr kartal oldugunuzun farkına varın ve kanatlarınızı çırpıp kendınıze gelin..Bu piyasada 800 tirilyon dolar para var. bu para sülalenizi bile doyurur , yeter ki kartal oldugunuzun farkına varın..

Konu dısına çıktın biraz ama kusura bakmasın kimse, Herkese bolkazançlar