Kuvan adlı üyeden alıntı

web site adresimi google'da arattığımda 2. sırada yer alıyor, büyük ihtimal 1. sıradaki olan sitenin değerleri daha yüksek..

Örn: "XXXXX" yazıyorum 2. sırada çıkıyorum. 1. sırada olan site domain adının alakası bile yok benim sitemle.. nasıl 1. sıraya çıkabilirim :) ?

En kolay üstüne çıkmak o kelimenin geçtiği long tail kelimeler bulmak veyahut üretmektir 1.adımda. Ardından o sitenin aldığı backlink kaynaklarını araştırmak ve daha iyilerini elde etmek gerekiyor.

Analiz etmek için ahrefs kullanabilirsiniz tavsiyemdir.

ismailcakmak adlı üyeden alıntı

AMP'yi sadece yazılar için açtım seçimim doğru mu sizce? Bu arada eskiden kategeri ve etiketler içinde açıktı onları kapattım. Search Console'de hemen hata çıktı o hatayı kalıcı yönlendirme ile mi düzeltirim. Yoast SEO'da kalıcı yönlendirme kısmında AMP sayfasını AMP'siz sayfaya yönlendirsem sorun düzelir mi? Düzelmezse nasıl düzelir? Teşekkürler.

Şimdi bunu şu şekilde düşünüp kendiniz cevaplayın;

Sizin o etiketleriniz ve kategorileriniz mobil tarafında hit alıyor mu ? Eğer alıyorsa açmanız daha mantıklı olacaktır. Eğer almıyorsa masaüstü trafiğiniz yoksa çok bir fark olmayacaktır.

otuzgun adlı üyeden alıntı

İmzamdaki web sayfam için nasıl bir seo çalışması yapılabilir?

İmzanızda web sitesi gözükmüyor ?