Merhaba wmaraci, yaklaşık 8 senedir Bodrum'dayım acenta, rehberlik, otel işleri ile uğraşıyorum. Otelim Gümbet'te 22 odalı bir tesis. Tarih sevdalısı olduğum için bir tarih sitesi açtım ve wm aracında çok zaman geçirmeye başladım seo, tasarım vs. Normalde acentalarla çalışıyorum direk. Bu sene kahvaltı dahil bayram kişi başı 100 bandında daha sora 60 - 80 bandında gideceğim.
Aklımda bayram öncesi veya bayramdan 1 hafta sonrası wm aracına özel indirimli satış var fakat tutar mı bilmiyorum fikir almak istedim. Bayramda yapmak isterdim fakat o gün tek para kazandığımız zaman bu yüzden indirime gidemem :( bayramdan 1 hafta sonra 80 bandında gideceksem wm aracına özel kişi başı 50 tl düşünüyorum veya bayramdan 1 hafta öncesi kişi başı 50 60 gideceksem wmaraci için kişi başı 30 35 40 düşünüyorum sizce olur mu denemelimiyim?
Edit: otel adresi vermeyi unutmuşum. Otelim barlar sokağının bittiği noktada denize 20 metre havuzlu, bahçeli ve barlı. 20 metre yukarısı ise gümbet barlar sokağı yani eğlencenin döndüğü noktanın merkezi