Aldığım paketin faydasını fazlasıyla gördüm. Arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum. Aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tesekkür ederiz güzel yorumunuz için.. Tekrardan çalişmak nasip olmasi dileklerimizle
Çalışma yaptıracak arkadaşlara tavsiye ederim. Sitem alexa da 12 milyondan 1 hafta içinde 6 milyona düştü. Sitedenin anahtar kelime çıkma oranı hic yoktu 1 hafta içinde googlede 5. Sayfaya geldi. İlgili ve alakadar arkadaşlar ne zaman yazdiysam cevap alabildim. İş bitiminde de raporunuzu veriyorlar zaten. Tekrar çalışmayı düşünüyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Tesekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle
Erdem bey ve ekibine cok tesekkür ediyoruz kendileriyle uzun süre çalişmalarımızın sonuçu Nano Ekran Koruyucu kelimesinde 1 sayfanın 1 Sırasına gelmiş bulunmaktayizdir. ve Ekran Korucu Kelimesinde ise 1 Sayfanın 7 Sırasına gelmiş bulunmaktayizdir. Sektörümüz Neredeyse en cok rekabet olan sektörlerden bir tanesi olduğunu dile getirmek isterim. Bir cok kişiler ile çalişip memnun kalmayıp Erdem bey ile çalışmaya başladığımız günden beri memnuniyet içersinde ilerlemekteyizdir. istedigimiz vakit kendisine ulaşa biliyoruz irtibat kopukluğu hiç bir zaman yaşamadan yolumuza devam ettik Erdem bey ve ekibine cok tesekkür ederim kimsenin şüpesi kalmadan uzun soluklu ve güvenli bir şekilde çalişacağınızdan şüpeniz olmasın derim. Firmamiz uzun yılların vermiş olduğu bir firma olarak bilinmektedir. Seo işinde profesyonel bir ekip ile çalişmanın gururunu yaşamaktayiz ve burayada bildirmekteyizdir. Tekrardan kendilerine tesekkür ederim ALLAH Razı olsun Verdimiz para HELAL HOŞ Olsun Bu kadar güvenilir bir firma ile çalişmaya devam edeceğimizden hiç bir şüpesi olmasın saygılarımızla
Güzel yorumunuz için tesekkür ederim Tarik bey. İnşallah daha uzun soluklu çalişmak nasip olması dileklerimizle.
Sipariş Verenlere Hayırlı Olması dileklerimizle.
Konumuz Günceldir arkadaşlar iş alımlarımız devam etmektedir. PM'lere dönüşler sağlanmiştir.
İletişim bilgilerimiz watshapp & TEL. : [COLOR="Black"]0535 365 82 31 , 0533 777 42 45
Skype Ve Mail Adresimiz : zamanerdem@hotmail.com[/COLOR]