biracayipcom adlı üyeden alıntı

Hocam sende tam olmayanı söyledin ya :D peki bütçe olsa ne yapmam doğru olur

Bütçe olsa ben bu sektöre girmezdim hocam. Neden mi ? Aynı emekle mesela çok daha iyi paralar kazanabilirsiniz. yerinizde olsam niche yabancı ufak bir sektör bulur ve ona çalışırdım. Çünkü bu sektörün adamları hem e-mail marketing yapıyor adwords veriyor facebook reklam çıkıyor reklam alıyor. Yani durmadan çalışıyorlar bu sektör için.

Lokasyon123 adlı üyeden alıntı

Android uygulama icin bir desteginiz var ise

Elimizde bir android uygulamayi nasil daha populer hale getirebiliriz ve izlememiz gereken yontemler nelerdir

Bir de ayni sekilde yeni kurulmus sifir bir web sitesi ni nasil odak bir site haline getirebiliriz izlememiz gereken yontemler nelerdir odaktan kastimiz ilk sayfalara cikma

Evet. Buna ASO diyoruz. Uygulama indirtme hizmeti veren yerler var bunlara başta reklam verilebilir. Ardından tanıtım yazısı ve facebook reklamları aktif olarak kullanabilirsiniz. Mail bırakırsanız müsait bir zamanda doğal yollarla büyüme rehberi yazmıştım daha öncesinde oraya mail gönderebilirim yazdığım içeriği.

gakgos adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam sizce bu sitenin bir geleceği olur mu? hazarmedya.com

İsimi ile içeriği pek uyuşmuyor hocam :). Ama üzerine düşerseniz tabii ki bir geleceği olur neden olmasın ?