Temaloji film 'in lisanslı olabileceğini ancak OzMovie ve Toroplay'ın warez olduğunu açık bir şekilde gördüğümü söyledim, siz istediğiniz kadar yüklenmemiştir diyebilirsiniz. OzMovie için burada kullandığınızı kendiniz açıkça söylüyorsunuz. Zaten söylemeseniz dahi yüklediğiniz toroplay warez indirdiğiniz siteyi ve mesajı yukarıda verdim! Bunları göre göre kabul etmiyorsunuz!

Biz ne dediğimizi biliyoruz, ancak siz hep yalan üzerine yalan konuştuğunuz için bizde resimleri görselleri ve kanıtları ile yazıyoruz yukarıda da fark ettiyseniz.

Temayı kurun takıldığınız alanlarda destek talebinde bulunabilirsiniz dedik biz bunu dediğimizde saat 21:20 civarlarıydı skype üzerinden kuramadığınızı bize 23:21 'de yazmışsınız aradan 1 saat geçerek gelip buraya 00:19 'da mesaj atmışsınız sanki kuramadığınızı 3 saat önce söylemiş gibi siz gecenin yarısında muhattap olacak biri bulduğunuza şükür etmiyorsunuz. Gelmiş birde burada söyleniyorsunuz.

Biz söyledik zaten kurulumu yapın bizden destek talep edin diye ancak siz hiç bir yükleme dahi yapmadan bizden destek talep ediyorsunuz sitede dosya yüklemesi yapılmamışken bizden yardım talep etmek demek kurulumu yapın demek ile aynı şeydıri

3 saat'ten fazla açık olur 5 saat'ten de fazla açık olur benim skype adresim sürekli açık cep telefonum'dan da açık vps 'tende açık normal çalışma bilgisayarında 'da açık. Siz açık gördünüz diye her an size yazacak birisinimi arıyorsunuz karşınızda ? Size zaten açıkça söyledik kurulumun yapılmayacağını kurulum dosyalarının elinizde olup olmadığını sorduk yok ise gönderelim dedik sizde var dediniz bizde kurulumu yapın takıldığınız alanlarda destek alın dedik daha açık bir ifadesimi var? Beklemek beklememek sizin isteğinize kalmış isterseniz sabaha kadar oturun bekleyin.

Daha önce de dediğim gibi "Konuyu buraya aktarmanız bizim açımızdan rahatsız edici bir durum değil, zannediyor musunuz buraya yazdınız diye daha hızlı yada daha etkili cevap aldınız ?"

Her konuşmanızda konuda farklı bir aybınızı ortaya çıkartıyor tekrar ediyorum.


Özet:
Tema lisansı aktiftir kurulum dökümanları mevcuttur ikinci bir kurulum yapılmayacaktır.

Kolay gelsin.