Tarayıcıyı çok beğendim. Buraya da atmak istedim. Diğer tarayıcılara göre hız karşılaştırmasını bilmiyorum ama fonksiyonları eminim hoşunuza gidecektir.

Kaynak koklayıcı özelliği ile video, resim, ses türündeki şeyleri indirebilir, idm gibi videoyu indirme seçeneği kullanabilir, sayfadaki tüm dış kaynakları indirebiliriz. Özellikle beni cezbeden özellik bu oldu.

Opera benzeri sol panel üzerindeki entegre not sistemi ile internette gezinirken herhangi bir şeyi not edebiliriz ve paneldeki rss ile takip edilen blogları görüntüleyebiliriz.

Tarayıcıyla ilişkilendirilmiş olarak gelen Adblock Plus ile reklamları engelleyebiliriz.

Gece modu özelliği ve karanlık temayla birlikte benim gibi gece kuşu arkadaşlar olarak gözlerimizi rahat ettirebiliriz.

Özellikle webmasterların işine yarayacak olan site içerisindeki renklerin hex kodunu yakala seçeneği sayesinde öğrenebiliriz.

Yine yakala seçeneğiyle screenshot alabiliriz.

Linklerin QR kodunu bir tuşla alabiliriz.

Şu anki gözlemlerim böyle. Benim çok hoşuma gitti. Şu an için tek dezavantaj ise Google Autofill özelliğinin olmaması, dolayısıyla şifreleri vs. tekrar yazmak oldu. Opera kadar, hatta Opera'dan daha yenilikçi bir tarayıcı olarak düşünüyorum.

Blogumda: Maxthon Tarayıcı