-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar çinden ürün getirip satmak istiyorum Türkiyede degil kıbrısta KKTC de yapacagım bunu. Ama kafama takılan bazı konular var,
1- Çok bir sermayem yok bu sebeple 2-3 parça eşya getirip elden satıp sonradan sonraya sermaye topladıkça toplu ürün getirmeyi planlıyorum
2- Çinden ürün 30 günde geliyor sipariş sistemi ile çalışsam kims e 30 gün beklemez, ürün getirsem ya satamazsam ? Ne yapacagımı bilemedim
3-Elektronik ve bilgisayar ürünleri getirmeyi planlıyorum örnegin 3 mouse getirdim diyelim bunun gümrügü bile olmaz zaten, getirdigim ürünler örnegin çinden bana gelişi 20 tl oluyor ben bu ürünleri burda ki magaza yada dükkanlardan herhangi birine satabilirmiyim ? alırlarmı ? (Fiyatlandırma tamameln hayal ürünü)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapma. Uzun hikaye, boşver.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olsun hocam yapacagım, Ticaret yapmak istiyorum
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
10 lira için git limon sat kafan ağrımaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
yakup
satılık adsense hesabları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bujiteri ürünleri olabilir belki, ama satamassan elde kalır işte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
3 mouse gümrüğü olmaz demeyin oluyor, aynı kalem ürünü tek seferde birden fazla aldığınızda gümrük memuru işleme tabi tutabiliyor.
30TL ürün için gümrük memuru ile anlaşmanızı aynı zamanda kargo şirketi ardiye vb ücretler adı altında sizden minimum 1500TL fiyat isteyebilmektedir.
Merdiven altı mahalle arasındaki dükkanlara belki satabilirsiniz ancak mağazalara satamazsınız gider göstermeleri için fatura kesmenizi isteyeceklerdir.
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işten para kazananlar var ama onlar büyük oynayanlar küçük Kazananlarda var
Mesala benim Arkadaşım AliExpressden araba parçası şiparişi verip sattı bir kaç kere ama bunu istek üzerine yaptı karı oldu ama biri isterse yapıyor öyle çok kazandıran birşey değil büyük kazananlar ise yine aynı kişi çalıştığı şirket yapıyor bu büyük bina ve awm gibi yerlere led ışık tasarrufu yapan motorları led Işık’ları satan bir şirket bunu tr yapan iki şirket varmış adamın aylık kazancı akıl alacak şekilde her ay 3 tır mal gelir Çin’den
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mağazaların senden fatura almaları gerek gider göstermeleri için. + Yapacak yada alacak olsalar kendileri alırlar diye düşünüyorum. Eğer ingilizceniz varsa amazonda Kıbrısa özgün ürünleri siz satın.
mudurnugundem.com