Bujiteri ürünleri olabilir belki, ama satamassan elde kalır işte.
Aslında bujiteride çok güzel, ama kadın ürünleri sıkıntı biraz :) satmak için ya kadınlarla anlaşacaksın yada dükkanlar bulacaksın
3 mouse gümrüğü olmaz demeyin oluyor, aynı kalem ürünü tek seferde birden fazla aldığınızda gümrük memuru işleme tabi tutabiliyor.
30TL ürün için gümrük memuru ile anlaşmanızı aynı zamanda kargo şirketi ardiye vb ücretler adı altında sizden minimum 1500TL fiyat isteyebilmektedir.
Merdiven altı mahalle arasındaki dükkanlara belki satabilirsiniz ancak mağazalara satamazsınız gider göstermeleri için fatura kesmenizi isteyeceklerdir.
30TL ürün için gümrük memuru ile anlaşmanızı aynı zamanda kargo şirketi ardiye vb ücretler adı altında sizden minimum 1500TL fiyat isteyebilmektedir.
Merdiven altı mahalle arasındaki dükkanlara belki satabilirsiniz ancak mağazalara satamazsınız gider göstermeleri için fatura kesmenizi isteyeceklerdir.
Dogru diyorsunuz aslında ama kıbrısta gümrük vergiside gümrük kontorlüde Türkyie de ki kadar sıkı degil
Bu işten para kazananlar var ama onlar büyük oynayanlar küçük Kazananlarda var
Mesala benim Arkadaşım AliExpressden araba parçası şiparişi verip sattı bir kaç kere ama bunu istek üzerine yaptı karı oldu ama biri isterse yapıyor öyle çok kazandıran birşey değil büyük kazananlar ise yine aynı kişi çalıştığı şirket yapıyor bu büyük bina ve awm gibi yerlere led ışık tasarrufu yapan motorları led Işık’ları satan bir şirket bunu tr yapan iki şirket varmış adamın aylık kazancı akıl alacak şekilde her ay 3 tır mal gelir Çin’den
Mesala benim Arkadaşım AliExpressden araba parçası şiparişi verip sattı bir kaç kere ama bunu istek üzerine yaptı karı oldu ama biri isterse yapıyor öyle çok kazandıran birşey değil büyük kazananlar ise yine aynı kişi çalıştığı şirket yapıyor bu büyük bina ve awm gibi yerlere led ışık tasarrufu yapan motorları led Işık’ları satan bir şirket bunu tr yapan iki şirket varmış adamın aylık kazancı akıl alacak şekilde her ay 3 tır mal gelir Çin’den
Dogru diyorsunuz hocam ama çok par aiçin çok para lazım
Mağazaların senden fatura almaları gerek gider göstermeleri için. + Yapacak yada alacak olsalar kendileri alırlar diye düşünüyorum. Eğer ingilizceniz varsa amazonda Kıbrısa özgün ürünleri siz satın.
Hocam dogru diyorsunuz ama ben Kıbrısın Kuzey yani Türk tarafındayım şuan, Rum tarafında deiglim ki