Tantüni Küçük bir sorum olacak hocam. şimdi senin yaklaşımın iyi hoşta hiç dikkat ettin mi o sitelere ? sadece sanatçı mı eski haber olur ? pardon ama sen bu nostalji olayında lisede kalmıssın hani vardır ya benim yoksa kimsenin olmasın o durum gibi geldi bana sanki ben site tutar yada tutmaz benim böyle bir arşivim var ve ben bendeki arşivlerin web ortamını henüz görmedim. sen hiç balıkesir ile alakalı eski döküman bilgi vs gördün mü 1850 li yıllardan bahsediyorum . 2010 dan değil.
yada izmir yada konya yada kayseri yada türkiye ile alakalı kaç belge okudun yada gördün bugüne kadar acaba ? sene 2018 sana geçmişinle alakalı ne biliyorsun açar 2017 yi anlatırsın yapma canım kardesim yaşın 25 benimle aynı ama biraz bilgi herşeyi çözer sana tavsiyem
internetten nasıl para kazanırım anahtar kelimesini aratmak yerine internetten nasıl bilgi edinirim kelimesine yönelmen teşekkür ederim. değerli yorumun için.
diğer dostlarada çok teşekkür ederim bu konuda gerekli yardımlarınıza ihtiyaç duyabilirim Allah Razı Olsun.