Öncelikle bana bu konuda fikir beyan ettiğiniz için çok teşekkür ederim,dediğiniz her cümlesin de haklısınız iyi veya kötü. 1 veya 2 Gün içersin de logo yaptırmayı planlıyorum zaten sadece boş kalmasın istedim,tasarım olarak aynı fikir de değilde,böyle kafamı kurcalıyordu sizden de duyunca oturdu bende aynı düşünüyorum. Sanırım daha sade temalara göz atmam gerekli.
İçerik olarak aslında çok farklı bir şey düşünmüştüm ben zaten gerçekleştirdim de ama 2 yazarla da olacak iş değildi. Şöyle beyan edeyim film izleme sitesi gibi kategoriler oluşturup dram,polisiye,aksiyon bu kategoriler de filmler ile ilgili konusu,fragmanı,ve kendi ağzımızdan yorumlarımızı ekleyip paylaşıyorduk ama kategori çok,içerik az ürüyor siteye ne yönden bakarsanız bakın boş duruyordu. Böyle bir siteyi doldurmakta biraz çok maliyet gerektirdiği için bende onları kaldırıp filmler ile ilgili haber,gişe hasılatları,film tavsiyeleri,liste olarak izlenicek filmler ve seri filmler adı altında paylaşım yapmaya karar verdim umarım böylesi daha olumlu olur.
Tekrardan teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum.. denizbabasi