-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar, tanıtım yazısının seo için önemli olduğunu geniş bir süreçte yapılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Peki örneğin, organik hitlerim günde 500-600 civarıydı düzenli 20-30 tanıtım yazısı verdim bariz bir şekilde örneğin 2k ya çıktı diyen bunu bu şekilde deneyimleyen var mı aranızda?
Makaleleriniz hazırlanır, wordpress kurulum işleriniz yapılır. Sanal kart sağlanır.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Organik hit; insanların bilerek, isteyerek ve severek sitene girmesidir. Bir adam sitene girer, yazılarına bayılır, sonra hergün girip yazılarını okur, güncellemeleri kontrol eder, arkadaşlarıyla paylaşır, arkadaşları arkadaşlarıyla paylaşır derken kitlen büyür gider. İşte bu organik ziyaretçidir.
Tanıtım yazısı ise yapaydır. Seni Google'de üst sıralara çıkarabilir. Hitin de artabilir fakat bu hit kalıcı değildir. Adam Google'de birşey aratır, senin siten üst sırada çıktığı için tıklar girer, daha sonra aradığını bulamaz veya bulduğu hoşuna gitmez, bir daha sitene asla girmez. Tanıtım yazısı da işte böyle gelip geçici, sadece göz doldurucu ama tatmin etmeyen bir kabarıklık oluşturur hitlerinde.
Seçim senin kardeşim. İstediğini seç.
Ayrıca tanıtım yazıları sitelerde çok belli oluyor ve insanlar buna kanmıyorlar. Çünkü tıkladıklarında ne idiği belirsiz dandik bir siteye veya virüslü bir sayfaya yönlendirileceklerinden korkuyorlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bizdeki tanıtım yazıları, buraya gir, şuraya tıkla vb. kelimelerle oluşturuluyor. Tanıtım yazısını bilgilendirici bir makale gibi yazıp ilgili anahtar kelimeye link vermek, hem tanıtımı yapılan siteye hem de yayınlayan siteye fayda getirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir söz vardı, 100 dolarım olsa 70 dolarını reklama 30 dolarını ürüne yatırırdım diye. İçerik tabii ki kaliteli olacak fakat içeriğin, ürünün reklamı yapılmadıktan sonra senin içeriğinde kullanıcı tanışmadıktan sonra o içeriğin bir önemi kalmıyor.
Bu yüzden içeriklerini tanıtmak için tanıtım yazısına ihtiyacımız var. Tavsiyem tutupta translate'den kopyala yapıştır yapılmış bir içeriğe ya da botlar tarafından üretilmiş bir içeriğin tanıtımını yapmayın.
Kısaca hiç bir iş tek taraflı olmuyor. Buraya yazacak o kadar şey var ki üşendim :D. İçerik kalitesiz olmuyor, kaliteli içerik SEO'suz olmuyor, SEO parasız olmuyor. Tüm bunları para için yapıyoruz bende anlamadım ki biz niye uğraşıyoruz. İyi akşamlar.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
Link
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam ben tanıtım yazısı satmaktayım. Alan kişiler hep teşekkür etmekte hitleri attığı için.