lostyazilim

Tanıtım yazılarıyla organik hitini arttıran var mı?

6 Mesajlar 918 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

atiryaqi atiryaqi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 17 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar, tanıtım yazısının seo için önemli olduğunu geniş bir süreçte yapılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Peki örneğin, organik hitlerim günde 500-600 civarıydı düzenli 20-30 tanıtım yazısı verdim bariz bir şekilde örneğin 2k ya çıktı diyen bunu bu şekilde deneyimleyen var mı aranızda?

Makaleleriniz hazırlanır, wordpress kurulum işleriniz yapılır. Sanal kart sağlanır.
wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Organik hit; insanların bilerek, isteyerek ve severek sitene girmesidir. Bir adam sitene girer, yazılarına bayılır, sonra hergün girip yazılarını okur, güncellemeleri kontrol eder, arkadaşlarıyla paylaşır, arkadaşları arkadaşlarıyla paylaşır derken kitlen büyür gider. İşte bu organik ziyaretçidir.

Tanıtım yazısı ise yapaydır. Seni Google'de üst sıralara çıkarabilir. Hitin de artabilir fakat bu hit kalıcı değildir. Adam Google'de birşey aratır, senin siten üst sırada çıktığı için tıklar girer, daha sonra aradığını bulamaz veya bulduğu hoşuna gitmez, bir daha sitene asla girmez. Tanıtım yazısı da işte böyle gelip geçici, sadece göz doldurucu ama tatmin etmeyen bir kabarıklık oluşturur hitlerinde.

Seçim senin kardeşim. İstediğini seç.

Ayrıca tanıtım yazıları sitelerde çok belli oluyor ve insanlar buna kanmıyorlar. Çünkü tıkladıklarında ne idiği belirsiz dandik bir siteye veya virüslü bir sayfaya yönlendirileceklerinden korkuyorlar.
Uzunadam mrhydgn artista

kişi bu mesajı beğendi.

Blogspot Blogspot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tekstil
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 545
  • Beğeniler 57 / 120
  • Ticaret 48, (%100)
Ne yaparsan yap elindeki ham madde iyi olacak. Sen istenilen hizmeti vermedikten sonra maalesef ki tekrar çöküş olacaktır. Örnek : saç dökülmesine çözüm adlı bir sitem var. Şuanda onu geliştirmeye çalışıyorum. Benden istenileni kullanıcıları takip ederek fark edip yerine getiriyorum. Eğer bunu yapamazsam siteme girenler ürünümü satın almaz. Satın almadığı gibi de tavsiyede bulunamaz. Misal insanlar kullananları görmek isteyecektir. Bu butonu ekledim. Şimdi sırada nasıl kullanılır, işte sıkça sorulan sorular vs. Bunun yanı sıra siteme eğer saç dökülmesinin sebepleri vs gibi zengin içerikli iştah açıcı konularımın olması gerekiyor. Anlatabildim umarım. Kısacası elindeki kumaş sitendir. Burada istenileni verdikten sonra backlinksiz tanıtım yazısız bile büyürsün. Tanıtım yazısı nerede işe yarıyor. Önce siteni hazırlayacan. İstenilenleri verecen. Ardından tanıtım yazısı ile illaki o sitelerden azda olsa giriş olacak. Girenler sitende gezinir bağımlı olur. Ondan sonra googlede yükselirsin. Sonra oradan girenler bağımlı olur daimi devam eder böyle. Kısacası kardeş sen wmaracında neden devamlı geziyorsun. Aradığını buluyorsun. Kullanıcıda öyledir. Ama tersini yapar site istenileni vermez ilgi çekici olmazsa giren direk sayfadan ayrılır googlede burada spam içerik var der. Backlinkler biraz ayakta tutar ama zamanla onlarda ya yok olacak yada etkisi azalacak. Biraz uzun oldu ama olsun inş tavsiye alan olur.

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Bizdeki tanıtım yazıları, buraya gir, şuraya tıkla vb. kelimelerle oluşturuluyor. Tanıtım yazısını bilgilendirici bir makale gibi yazıp ilgili anahtar kelimeye link vermek, hem tanıtımı yapılan siteye hem de yayınlayan siteye fayda getirir.

wmaraci
wmaraci

onurrckrr1 onurrckrr1 x=u dx=du Let's ∫du It! Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 25 / 105
  • Ticaret 0, (%0)
Bir söz vardı, 100 dolarım olsa 70 dolarını reklama 30 dolarını ürüne yatırırdım diye. İçerik tabii ki kaliteli olacak fakat içeriğin, ürünün reklamı yapılmadıktan sonra senin içeriğinde kullanıcı tanışmadıktan sonra o içeriğin bir önemi kalmıyor.

Bu yüzden içeriklerini tanıtmak için tanıtım yazısına ihtiyacımız var. Tavsiyem tutupta translate'den kopyala yapıştır yapılmış bir içeriğe ya da botlar tarafından üretilmiş bir içeriğin tanıtımını yapmayın.
Kısaca hiç bir iş tek taraflı olmuyor. Buraya yazacak o kadar şey var ki üşendim :D. İçerik kalitesiz olmuyor, kaliteli içerik SEO'suz olmuyor, SEO parasız olmuyor. Tüm bunları para için yapıyoruz bende anlamadım ki biz niye uğraşıyoruz. İyi akşamlar.

Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame

Link Link WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 379 / 426
  • Ticaret 46, (%100)
Hocam ben tanıtım yazısı satmaktayım. Alan kişiler hep teşekkür etmekte hitleri attığı için.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al