Ne yaparsan yap elindeki ham madde iyi olacak. Sen istenilen hizmeti vermedikten sonra maalesef ki tekrar çöküş olacaktır. Örnek :
saç dökülmesine çözüm adlı bir sitem var. Şuanda onu geliştirmeye çalışıyorum. Benden istenileni kullanıcıları takip ederek fark edip yerine getiriyorum. Eğer bunu yapamazsam siteme girenler ürünümü satın almaz. Satın almadığı gibi de tavsiyede bulunamaz. Misal insanlar kullananları görmek isteyecektir. Bu butonu ekledim. Şimdi sırada nasıl kullanılır, işte sıkça sorulan sorular vs. Bunun yanı sıra siteme eğer saç dökülmesinin sebepleri vs gibi zengin içerikli iştah açıcı konularımın olması gerekiyor. Anlatabildim umarım. Kısacası elindeki kumaş sitendir. Burada istenileni verdikten sonra backlinksiz tanıtım yazısız bile büyürsün. Tanıtım yazısı nerede işe yarıyor. Önce siteni hazırlayacan. İstenilenleri verecen. Ardından tanıtım yazısı ile illaki o sitelerden azda olsa giriş olacak. Girenler sitende gezinir bağımlı olur. Ondan sonra googlede yükselirsin. Sonra oradan girenler bağımlı olur daimi devam eder böyle. Kısacası kardeş sen wmaracında neden devamlı geziyorsun. Aradığını buluyorsun. Kullanıcıda öyledir. Ama tersini yapar site istenileni vermez ilgi çekici olmazsa giren direk sayfadan ayrılır googlede burada spam içerik var der. Backlinkler biraz ayakta tutar ama zamanla onlarda ya yok olacak yada etkisi azalacak. Biraz uzun oldu ama olsun inş tavsiye alan olur.