Hiç bir şey gözünü korkutmasın dostum. Vaktiyle sosyalmedya.co vardı. Adamlar iki üç kişi ile başlayıp günde 3-5 tane yabancı sitelerden Türkçeye çevirip içerik girerlerdi. Webrazziye resmen rakip olmuşlardı. Sonunda webrazzi satın aldı :). Bu tür siteler içeriklerini;

1- mashable
2- https://techcrunch.com/ gibi sitelerden alıyorlar. Ben bundan yaklaşık 6 yıl önce o zamanlar google'ın rss özelliği çok meşgurdu. Bu tür sitelere rss ile abone olmuştum. Günde 60-70 tane içerik önümde sıralanıyordu. İstediğimi google ile Tr çevirip kendim yorumlayıp ekliyordum. Sonra başıma bir talihsizlik gelince bıraktım (Site ile ilgili değil, özel yaşam ile ilgili)

Hatta o zamanlar sanırım İphone 4s lansmanı yapılıyordu. Yabancı sitenin bannerını kendi siteme ekledim. Canlı lansman diye o gün 3 bin ziyaretciye ulaştığımı hayatta unutamam. Özetle demek istediğim yapabilirsin ancak ortaya bir fark koyman lazım. Bu işi bu adamlar tekeline almış diye seninde bu işe girmeyeceğin anlamına gelmiyor.

Zaten hep böyle düşündüğümüzden dolayı bu adamlar yıllardır tekelinde bu işi yürütmüyor mu? Valla yemin olsun o talihsizlik başıma gelmeseydi ve siteme devam edebilseydim. Şu an o sitelerin aralarında bende vardım. Kader...