Sinan adlı üyeden alıntı

Kitap elbette güzel bir kaynak olur elinin altında. Ama para vermek istemezsende hiçbirşey kaybetmezsin. Bugüne kadar bir kere bile kitap okumadım. CSS konusunda yapamadığım şey yok diyebilirim.

Para konusunda pek bir sıkıntım yok. Karar verdim Zaten A'dan z'ye css alıcağım birde Yunus(Cezalet) arkadaşımın yolladığı css videolarını izlicem.

WebLeNet adlı üyeden alıntı

A'dan Z'ye CSS (HTML5, CSS2, CSS3) tavsiye ediyorum. :) Ben onu kullanmıştım ..

Bende onu alıcağım.

techvadi adlı üyeden alıntı

dostum bılmedıgın bişeyı ogrensen ne olucak cogu kıtapda css de neler yapabılcegını ogretıyor ya hıc merak edıpde bu padding veya loat kodu nedır dıye soran olmadımı 3-5 tane bnde kıtap aldım verdıgım paralara yanıyorum adam floatı kullanmayı ogretıyor float nedır sana onu acıklamıyor :) bunu acıklayacak bir kitap bulursan işte ozaman kaçırma al derim bn şuan bilişim ve webmaster dersi alıyorum başarılıyımda allahın ıznıyle 1 ay kaldı bitirmeme kendi vidyolarımı hazırlarım sıfırdan css ogretıcem :)

:) inş bakalım ben yukarıda da dedigim gibi bana göre kitap iyi bir kaynak. hem kitapı okuyup hemde videoda pekiştirmek istiyorum. Karar da verdim a dan z y css alıyorum :)