UNKEF
Açıkcası BuddyPress ve WooCommerce yi birlikte görünce temadan direk soğuyorum, wordpress blog motoru, zorlayarak shop haline getirmek ne kadar doğru tartışılır.
Görünüş çok hoş olabilir ama her işinizde çok büyüyüp markalaşacakmışsınız gibi hareket ederseniz çok daha doğru olur kanısındayım, o durumda da wordpress ne kadar doğru bir karar olur o da tartışılır.
Açıkcası BuddyPress ve WooCommerce yi birlikte görünce temadan direk soğuyorum, wordpress blog motoru, zorlayarak shop haline getirmek ne kadar doğru tartışılır.
Görünüş çok hoş olabilir ama her işinizde çok büyüyüp markalaşacakmışsınız gibi hareket ederseniz çok daha doğru olur kanısındayım, o durumda da wordpress ne kadar doğru bir karar olur o da tartışılır.
Aslında hocam ben çok uzun yıllar önce joomla hastasıydım. Daha sonra drupal ile tanıştım ve dedim ki sistem budur. Drupal her şeyim oldu. Forum olarak vB veya Smf idi vazgeçilmezdim. WP sistemine çok sonradan bulaştım ama bir türlü ısınamadım, halen de ısınamıyorum. Fakat çok fazla öneren var. Bilemiyorum belki de kolaya kaçanlardır hep bu WP yi çılgınlar gibi önerenler:) Ben daha önce themeforest'ten 4-5 adet WP tema aldım ve şu anda hiç birini kullanmıyorum öyle duruyorlar hesabımda. 1 tane de codecanyon bölümünden script aldım ve o da duruyor öyle. Benim sahip olduğum web sitelerinde hep joomla, drupal ve sonradan wordpress sistemi yer almıştır. Fakat hiçbir zaman ticaret eklentisi kullanmadım. Benim aradığım ve vazgeçilmezim her zaman sitenin ön yüzünün net ve anlaşılabilir bir tasarıma sahip olması, ana menülerimden 4-5 kategorinin içeriklerinin anasayfa da ızgaralar halinde sergilenmesi, içerik okuma sayfasında bir yazının rahatlıkla okunabilmesi gibi etkenler yer aldı. Ayrıca üyelik sistemine çok ama çok önem veren biriyim. Gelişmiş bir üyelik sistemi hep vazgeçilmezimdir. Bence bir web sitesinin kullanıcıyı bağlama yönünden en büyük özelliği üyelik sisteminin gelişmiş olması ve bir o kadar kullanıcıyı bunaltmamasıdır.