-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Grafik Hizmeti
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi Akşamlar arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim sizlere.
Yaklaşık 2-3 hafta önce forumdan bir arkadaşa tema bulma konusunda yardımcı oldum. Yeni bir domain almış ve tema arıyormuş. Bulduk tema kurulumunu yaptık ayarlarını yaptık. Arkadaşın pek bilgisi yoktu site işleriyle yardımcı olmaya çalıştım her konuda, bende ilk başladığımda pek bir bilgim yoktu.Yakın bir abim öğretmişti bana bu işleri bende yardımın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve bu forumda da yardım için takılıyorum yardımcı olduğum arkadaşlar bilir beni herhangi bir ücret talep etmiyorum kimseden. Bu arkadaşa gecenin dördünde, sabahın 7 sinde yardım istiyordu elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum bende. Bana "forumda herkes para için takılıyor, herkes menfaat için takılıyor" diyordu.Konuşuyorduk her gün neredeyse site üzerine neler yapılabilir, neler eklenebilir, nasıl olmuş vs vs. Bana ailesini anlatıyordu nerede yaşadığını işini gücünü. Hiç bir zaman para talep etmedim bu arkadaştan.
Siteyi tamamladık kullanılabilir hale getirdik sonra geçen gün bir baktım bu arkadaş beni her yerden engellemiş :D nasılsın diye yazmak için girdiğimde engellendiği mi gördüm. Sitesine benim sitemin reklamını koymuştuk bir baktım onuda kaldırmış ve herhangi bir gerekçe de belirtmemiş bana :D buradan o arkadaşa sesleniyorum umarım sitende de hayatında da başarılı olursun. Ben ne kadar insanlara yardım etmek istesem de bu tarz insanlar beni hep buluyor.
8 kişi bu mesajı beğendi.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aynı şeyler benimde çok kez başıma geldi ve ben artık yardım ederken insan seçiyorum. Böyle yüzsüz ve çıkarcı insanlarla denk gelmemek dileğiyle. Sizin gönlünüze sağlık. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben olsam böyle bir konu açmış iken o arkadaşı ifşa ederdim ki, kimse ona yardım etmesin. Böyle insanların aramızda yeri olmadığını düşünüyorum.
Tabii ki son olmayacaktır bu, mutlaka başkaları da çıkacaktır.
Geçmiş olsun dileklerimle, umarım bir daha bu tarz insanlarla karşılaşmazsınız.
Ama siz yine yardım etmeyi bırakmayın. Sadece bu dünya yok çünkü.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Grafik Hizmeti
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amacım o arkadaşı rezil etmek değil burada o yüzden kendi takdirine bırakıyorum o arkadaşı. Eğer kendi hatasının farkındaysa onun vicdanına kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaşından mütevellit sana kardeşim hitap edebilirim diye düşünüyorum.
sen o güzel yüreğinle devam et. rabbim sana güzel kapılar açar, onlara kapatır sakın iyilikten şaşma. gerisinin koy g... rahman girsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Biz 2000TL'lik işi çok çok yakın diye maliyeti düşük diye 250TL'ye yaptığımız yakınımızdan telefon alamıyoruz. Hey gidi. Herkes çakal olmuş. İnsanlara güvenim bitti artık.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com