Milliyetçi Alan Adı Tavsiyesi |
23 Mesajlar | 4.919 Okunma |
Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı
Bende böyle birşey tavsiye edecektim kardeşim sana.Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
TurkSancagi.net güzel domain hocam. Kaç param varsa hepsine Milliyetçi domain alacağım.Tabi sende tasarımlarını yapacaksın!Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı
Elimden geldiğince yardımcı olacağım kardeşim hiç merak etme ÜLKEMİZİ gerçek hayattada sanal alemde savunacağız ve destekleyeceğiz..Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Eyvallah teşekkürler tekrar. Hafta sonu param olur büyük ihtimalle istediğin domaini regliyecegim Allahın izni ile.Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Ya,o değilde 2 kişi nasıl yapacağız bu işi? Biz siteyi kuralım hazırlayalım hediye edelim birilerine.Domain panelimizde kalsın olmaz mı?Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı
Nasıl istersen öyle yapalım kardeşim ama siteyi hediye edeceğimiz kişilerinde ilgilenmesi ve sitenin amacına aykırı paylaşımlar yapmaması lazım.napalım biliyormusun kardeşim.Tek bir site kuralım sadece onla ilgilenelim...Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Ya biz burda milliyetçiyiz diye yırtınıyoruz sen nediyosun.Sen bana o ismi önermeden önce ben konuyu güncelledim dimi böyle böyle diye.Bizde sözünden dönmek var mı? !