Winston adlı üyeden alıntı

Kripto para hayranları ile saadet zincirlerini savunanları çok benzetiyorum :) Ne olur ne biter bilmiyorum ama yorumları okuyunca aynı hissi yaratıyor.

Farklı ve doğru olma ihtimalini bir miktar taşıyan bir bakış açısı ancak bu iki sistem birbiriyle bambaşka çalışma prensipleri ve amaçlara hizmet ediyorlar. Evet günümüzde kripto paralar yatırım odağı fakat dediğiniz şey “borsadan hisse senedi almak” ya da “dövize yatırım yapma”yı desteklemenin saadet zinciri hayranlığıyla örtüştüğünü söylemekle benzeri anlam taşıyor. Kripto paralara hayran olup birbirlerine tavsiye edenler birbirleri üzerinden -genellikle- para kazanmıyor ki. Kripto paraların böyle desteklenmesinin nedeni borsa ya da forexe benzeyen tarzda bu yatırımın herkesçe ve her parayla yapabilecek seviyeye indirgenmiş olması ve bu sebeple tüm diğer piyasalardan daha hareketli olup daha kazançlı bir özellik göstermesidir. Kripto paralar ticari oyunlar değil hala izi sürülemez para birimi olma statüsünü koruyan varlıklardır. Elbette şirketler tarafından yönetilen çok fazla birim var ve her an isteyen kendi para biriminin fişini çekebilir. Bu da dediğinizi haklı kılan boyutu olayın.

Paratic adlı üyeden alıntı

Yorumunuz için teşekkürler. Blockchain teknolojisinden anlayabilmek için uzun süredir web başında olmaları gerekirdi. Buffett bilgisayar bile kullanmıyor.

Yalnızca Buffet değil medyanın konu aldığı çok fazla insan bu konuda bilgisayar kullanmamalarına rağmen bilgisizce yorum yapıyorlar. Bakanlar vs. :D