rafet55 adlı üyeden alıntı

Çalışacaksınız arkadaşlar, işinden memnun olmayan çalışmayacak işini yapmayacak sana zorla gel çalış diyor mu kimse demiyor. Şimdi sabaha kadar polis sarhoşu iti kopuğu , yavşağı ile mücadele ediyor. Sizin gibi çıkıp bu kadar idare edin mi diyor. Canı pahasına o işi yapıyor. Şehit düşüyor niçin ben ölürüm belki ama bilmem kaç kişi kurtulur diyor. Yaptığımız işler hizmet sektörü. O mesleği yapmak gönüllü olmuşsun. Bilirsiniz ya seve seve ya si... si... yapacaksınız. Zorunuza gitmeyecek. Sen patronu niye düşünüyorsun. Avrupalıda mı 500 TL ödüyor hızlı internete varmı böyle saçmalık. Ben neden ülkemde 100 mbit up/down hızına ulaşmayayım neden Fransadan bağlanayayım benim ülkem çokmu kalitesiz kendinizi bu kadar aşalamayın ya allahtan siz ******* falan başında değilsiniz yoksa 256/64 ile bizleri sürndürürdünüz.

Çalışacaksınız işiniz o yapmicaksan. Git taksim meydanında simit sat sabah işe gidenlere. Ne diyeyim

ben ne diyorum sen ne diyorsun bu altyapıyı yapmak zaman gerekiyor zorluğu var diyorum sen polislikle benim mesleğimi karşılaştırıyorsun. ne kadar gereksiz cümleler kurmuşsun kusura bakma avrupala kendini kıyaslama avrupalılarda teknoloji gelişmiş sen onlardan satın alıyorsun cebindeki telefon neden vestel venüs değil :D buna cevap ver 2-3 bin tl iphone samsung manyaklığı var bu ülkede motor parası telefona veriyorlar ben patronlardan yana değilim şeffaf bakacaksın olaya teknik bilgi birikimin yok ben *******inikasyon teknikeriyim sen geçmiş karşıma gevşek gevşek konuşuyorsun kusura bakma arkadaş. sen şuan ülkenin kurumlarını aşalıyorsun biz değil.

biz zamanı var şuan bu olursa kimse interneti verimli kullanamaz hızı yükseltmek için sistem değiştiriliyor. bu sistemlerin çoğu yurtdışından geliyor zaman para birçok zorluk var. biz bunu anlatıyoruz. hala burnunun dikine konuşma cehaletle başa çıkmak zor.

kusura bakma ben işimden memnunum hakkını da vererek her zaman yaptım akşam 8 de mesaim bitmişken bile müşterinin internetini bu vodafone net olmasına rağmen bağlamışım (benim şirketimin müşterisi değil benim altyapımı kullanıyor) ben sonuna kadar paramında işiminde hakkını veriyorum. konuyu saptırma ne desek boş sana.