Simano yavrucuğum kraldan çok kralcısın toysun daha geçmişsin karşıma monolog yapıyorsun ne yapalım teknikersen teknikersin sanki Türkiye Cumhuriyetinin internet alt yapısı senin parmaklarının ucunda çaycıda olabilirsin orada ne var bunda helal para kazanıyorsun sonuçta bunları geçeceksin iş iştir yapamazsan bırakacaksın yapan birisine yaptıracaksın ben şimdi göreve gitmem diye bilirmiyim amirime diyemem değil mi dersem derki bana git istifanı ver si... git der senin içinde aynısı geçerli yavrukuş bırak patronun düşünsün unutma o senin alt yapıyı ben verdiğim dediğin firmanın %49 hala devlete ait unutma olur mu size orayı peşkeç çektiler gerçi sana tek kuruş gitmedi senin Lübnanlı patronuna gitti

Hiç merak etme yavrukuş simano sen ekmeğe agu derken biz *******un satışına tanık olduk bu devletin halkın emekleri var yapacaksın tabi ki devlete hizmet veriyon Ermeni değiliz ya Ermenistana hizmewt verelim büyüklerinlede üsluplu konuş o çalıştığın *******da çay verdiğin amirlerine benzemem ona göre

O polisi askeri jandarmayı hafife alma onlar olmasa osuramazsın bile uykunda saygın sonsuz olacak bu kurumlara anladın mı ******* teknikeri

Sonra beni çileden çıkarıyorlar şimdi adminlere ağlayıp beni banlatıyorlar doğruyu konuşanları dokuz köyden kovarlar neyse