simao siz kimsiniz?
Simano yavrucuğum kraldan çok kralcısın toysun daha geçmişsin karşıma monolog yapıyorsun ne yapalım teknikersen teknikersin sanki Türkiye Cumhuriyetinin internet alt yapısı senin parmaklarının ucunda çaycıda olabilirsin orada ne var bunda helal para kazanıyorsun sonuçta bunları geçeceksin iş iştir yapamazsan bırakacaksın yapan birisine yaptıracaksın ben şimdi göreve gitmem diye bilirmiyim amirime diyemem değil mi dersem derki bana git istifanı ver si... git der senin içinde aynısı geçerli yavrukuş bırak patronun düşünsün unutma o senin alt yapıyı ben verdiğim dediğin firmanın %49 hala devlete ait unutma olur mu size orayı peşkeç çektiler gerçi sana tek kuruş gitmedi senin Lübnanlı patronuna gitti
Hiç merak etme yavrukuş simano sen ekmeğe agu derken biz *******un satışına tanık olduk bu devletin halkın emekleri var yapacaksın tabi ki devlete hizmet veriyon Ermeni değiliz ya Ermenistana hizmewt verelim büyüklerinlede üsluplu konuş o çalıştığın *******da çay verdiğin amirlerine benzemem ona göre
Hiç merak etme yavrukuş simano sen ekmeğe agu derken biz *******un satışına tanık olduk bu devletin halkın emekleri var yapacaksın tabi ki devlete hizmet veriyon Ermeni değiliz ya Ermenistana hizmewt verelim büyüklerinlede üsluplu konuş o çalıştığın *******da çay verdiğin amirlerine benzemem ona göre
ben hiç bir amirimi çay vermedim :D yavrukuş büyüksen büyük gibi davranacaksın ergenler gibi değil. ******* satılmadı kiralandı ben ekmeğe agu demiyordum 2005 te gayet bilinçli bir yaştaydım özelleştirildikten sonra devlet havuzuna girip kurum değişecek denildi. o *******dan çıkarılan bunu hazmedemeyip saha dolaplarını kullanılamaz hale getirenler vatan hainidir. hatırlamazsan youtube yaz bulursun. ne yani şimdi polisler işten çıkarılınca daha çıkıp terörist ya da hırsız olup banka mı soyacak bende sana öyle sorayım. mantıksız konuşma arkadaş konuyu lübnanlılara kadar getirdin daha bişi demiyorum sana :D bu arada ben sıradan bir tekniker değilim :D görevim senin anlayamayacağın kadar olağanüstü senin aklın hayalin ermeyecek bir sistem üzerinde fiber altyapısı tıkandığında buna müdahale edip trafiği kırmızıdan yeşile çevirenlerdenim sırf halk internet sorunu yaşamasın diye uğraşanlardan mühendislerden bile daha iyi bilgi birikimim var bu sektörde anlayacağın. ama sen egoist olduğun için bi küçümseme vs bunlara giriyorsun ya çok sıkıntılı vakasın bu yüzden. % 49 değil % 45 önce bi bak öyle yaz sallama konularla alakalı en ufak bilgin yok 2026 da özelleştirmesi bitiyor ömür boyu verilmedi merak etme. ek olarak ben adminlerle konuşmuyorum banlatmak için böyle saçmalıkları kendinde ara.