yoast seo full yeşil yakacam diye anlamsız yazılar çıkmasın ortaya dikkat et. Bazen görüyorum sitelerde adam belli yoast yeşil yakacam diye saçma sapan anahtar kelime atmış.
anahtar kelimen elma ise yoast yeşil olsun diye her yerde elma kullanmana gerek yok. Elmayı elmalar elması şeklinde kulansan da yoast yeşil yanmasa bile aynı etkiyi veriyor.
anahtar kelimen elma ise yoast yeşil olsun diye her yerde elma kullanmana gerek yok. Elmayı elmalar elması şeklinde kulansan da yoast yeşil yanmasa bile aynı etkiyi veriyor.
üstadım en çok dikkat ettiğim konuya değinmişssin.Genellikle zaten seo yeşil yanıyor reading turuncuda kalıyor ve kelimeyi makaleye anlam katacak şekilde aralara sıkıştırarak yazıyorum.Sıkıntı yok kelime bozulmuyor.Yav öle olsa kim okuyacak kim gelicek :D ben paraları nası sayacam ? eyw önizlemen için :) kontrol edebilirsin sitemi sence bi not düşersende sevinirim üstadım.fast food-health-cheap holiday-hotel-skydiving-rafting-parading-camp-good holiday-vs bunların üstünde duruyorum bakıyorum adworstan tavanda bunlar var :D