Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle bu konuda sizlere adını siz konuyun büyük bir sorunu anlatacağım. Kimsenin ekmeğine çamur atmak değil niyetim. O nedenle isim yada siteleri ifşa etmiyorum.

Forumda tanıtım yazısı ticari konularda dikkat ettim satışların çoğunda sitelerin hepsi sandboxlu, infosuz siteler. Bu sitelerden tanıtım yazısı alırken dikkat edin. Hem para çöpe gidecek, para bir yana siteleriniz zarar görecektir.

Tanıtım yazısı alacağınız siteleri muhakak google arama motorunda ;

info:siteadi.com
siteadi.com
site adi ( muhakkak bu aramada çıkmalı eğer rekabet içeren kelimeyse en azından belli sayfalarda çıkmalı )

aratarak varlıklarını görünüz. aksi halde cezbeden fiyatlara aldanıp paket almayın. bu hem sitelerinizi sıkıntıya sokacak hemde paranızı çöpe götürecek. Google bu siteleri fark edip spama aldıysa hali ile sizinde bunlarla aranızdaki ticareti fark edip sizide spama alacaktır.

Emek çok özel bir şeydir. Yaradan kimsenin emeğini zayi etmesin. Kimseninde rıskını kesmesin inşallah.

Edit : Konu için bu kategoriyi uygun gördüm. Daha uygun kategori varsa editör arkadaşlar taşıyabilirler. Tanıtım yazısı kategorisine en azından sabitlenebilir yada editörlerimiz o kategoride bu konuda duyarlı olup sabit başlık açabilirler.

Herkese saygı ve sevgilerimle allaha emanet olun dostlar.