lostyazilim

Ben ŞOK!

12 Mesajlar 3.483 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

lastpavel lastpavel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad P** A**
  • Mesajlar 1146
  • Beğeniler 339 / 339
  • Ticaret 2, (%100)
adam aşagıdakini yazmış ne desem bilmemedim sonra bunların 2. durağı sitem sandbox'a düştü.

Telif Hakkı
Bu blogda bulunan tüm içerikler (aksi belirtilmediği sürece) Tekno Burger'e aittir. İzinsiz kullanılması durumunda kul hakkına girmiş olursunuz.
sorueki teknoburgers

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

teknoburgers teknoburgers Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1013
  • Beğeniler 651 / 259
  • Ticaret 0, (%0)

lastpavel adlı üyeden alıntı

adam aşagıdakini yazmış ne desem bilmemedim sonra bunların 2. durağı sitem sandbox'a düştü.

Telif Hakkı
Bu blogda bulunan tüm içerikler (aksi belirtilmediği sürece) Tekno Burger'e aittir. İzinsiz kullanılması durumunda kul hakkına girmiş olursunuz.

Bu metin eklenmeden 7 ay önce alınmış yazı. Hem sırf bu yüzden yazılarımı toplamışlarsa yapacak bir şey yok.

Scripthanesi adlı üyeden alıntı

Aynen katılıyorum hocam. Kendi blogundaki spam😂

sorueki adlı üyeden alıntı

Sizin bu yazıyı bloğunuzda yayınladığınız tarih 21 Mart 2017. Şimdi bundan küçük bir metin alıp, bu tarihten öncesini Google'da aratalım.

Bu yazı ilk olarak aynı şekilde 11 Mayıs 2011 tarihinde feneryolu isimli blogda yayınlanmış.

Daha sonra 5 Mayıs 2013 tarihinde maxicep'te yayınlanmış.

Daha sonra ise (yani yine sizden önce) 29 Ocak 2015 tarihinde ask.fm isimli sitede yayınlanmış.

Pardon ama neyin SPAM'ından bahsediyordunuz. Anlayamadım da...

Yalnız verdiğim linkleri incelerseniz ikisi de birbirinin aynısı. Aynı zamanda SPAM olarak belirttiğim site diğer tüm yazılarımı da almış. Amacınızı bilmiyorum ama benim konuyu açma amacım böyle spamcıların olduğunu herkese göstermek. O zaman şöyle olsun, biri wordpressi tanıttı diyelim diğerleri tanıtmasın.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al