asonons şimdi arkadaşım. 8 yıldır yazılıma ilgi duyuyorum ve 6 yıldır aktif olarak şirketlerde full stack olarak çalışıyorum.

Amatör diye neyin nitelendirileceğini az çok anlayabilirim diye düşünüyorum. Saçma ötesi diye nitelendirdiğin maddelerim genel sabit dependencies olarak nitelendirilen maddelerdir. bi önceki cümlemde benim hoşuma gitmemesi ile ilgili cümlelere cevap verdiğimi düşünüyorum.
ek olarak : ben benim hoşuma gitmemesi ile ilgili bir şey demiyorum farkındaysan yazılan maddeleri düzgün okumanı tavsiye ederim.

TEKNOATU öncelikle eleştiriye açık olman gerekiyor benim kimsenin şevkini kırdığım yok.

2. madde için anlamadığını yazmışsın öncelikle renk paletinde sana sunulan renkler sabit renklerdir bunu detaylandırıp çoğaltman gerekir şunun gibi siteler yardımcı olurlar bu konuda.

mor tasarıma beyazın çok soluk veya morun daha koyu tonları diye düşünüyorum ki bu benim görüşüm. konuyla ilgili çok bilgim yok.

tasarımın responsivini sen çizerek yapman için bile hangi içeriğin nerede duracağını bunun en başından yapmak zorundasın.

Yiğidin yoğurt yemesi değil burda konu burada yaptığın tasarımın developer dostu olması gerekmektedir.

konuya ek olarak tekrar belirtiyorum bunlar olması zorunlu maddeler benim hoşuma gitmiyor diye değil böyle olması gereklidir.

Öz güveninle ilgili bir olayım yok beğendiğimi söyledim zaten.