cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgi yok, yorum çok.
Öncelikle yazının başlığı eksik olmuş. Doğrusu "cpanel ücretsiz ssl kurma rehberi" olması gerekirdi.
Yazıda yanlış bilgi vermişsiniz. Tamamını okumadım fakat daha yeni okumaya başlayım ilk dakikadan 2 gol geldi ve maçı bıraktım.
okuduğum yere kadar yorum yapayım.
1. öncelikle bu sertifika 1 yıl değil 3 ay sürelidir ve 3 ayda bir yenilenmesi gerekir.
2. ücretsiz ssl kurmak için hosting desteği gerekmez. ftp ye ulaşabildiğiniz her hostinge kurarsınız. hosting firmanız desteklemiyor gibi bir durum yoktur.
3. ücretli ile ücretsiz arasında hiç fark yok demişsiniz yanlış. Dağlar kadar fark var fakat siz sadece bir şey yazmak için yazdığınızdan bilmiyor olabilirsiniz. Araştırın. Ayrıca e-ticaret siteleri ücretsiz ssl kullanamaz çünki remi kurumlar ücretsiz sertifikaları geçerli kabul etmezler. çünki yeterince güvenli değildir. bir tek google kabul eder o kadar.
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam baya bir hata çıkıyor kaldırdığımda hatlar gidiyor sebebini bir türlü bulamadım suan http kullanıyorum özelden site attım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SSL, daha çok E-Ticaret siteleri için kullanılır. Ortaya çıkabilecek sorunun çoğunu SSL sertifikasını satan firma öder. Günümüzde artık herkes kolayca alabiliyor. Aslında tarayıcıların bu tarz SSL sertifikalarını onaylamamaları lazım. SPAM siteler dahi SSL alabilir durumda şuan.