TNT adlı üyeden alıntı

ferzileyto hocam bir zarar görmemeniz ileride görmeyeceğiniz anlamı taşımıyor.

Buraya ve Buraya dikkat ederseniz forum içerisinde de sikayetvar[dot]com da da bir çok şikayeti mevcut. Türk borsaları içerisinde koinim.com ve paribu doşında hiç bir borsada işlem yapmamanızı tavsiye ederim.

Hocam ben koineksin taraftarı veya savunucusu değilim ama kaç aydır problemsiz işlem yapıyorum. Millet forumlarda gruplarda ağlıyor koineks şunu yaptı paribu bunu yaptı yok btcturk dolandırdı yok koinim aldı kaçtı vs diye. Bunların yarısı diğer borsa çalışanları yarısı da işi bilmeyen acemiler emin ol.

BCC cüzdanına BTC çeken mi dersin, ETG cüzdanına ETH çeken mi dersin hadi onları geçtim binancedeki bitcoin cüzdanına koineksten dogecoin çekmeye çalışıyor adam sonra yok şöyle böyle.

Benim şimdiye kadar adam akıllı çözülmeyen bir problem görmedim. N11de hepsiburadada sıkıntı olunca 2-3 günde anca çözüyorlar, millet koineksten pparibudan 1 saatte çözüm bekliyor.

Bu piyasaların beklentilerin en az 50 kat daha üzerinde hızla büyüdüğünü ve destek sıkıntılarını göz önünde bulundurduğumuzda yavaşlık gayet normal.

Sonuç olarak çok da şeyetmemek lazım