MehmetFazilK adlı üyeden alıntı

Hocam kesinlikle yanlış anlamınızı istemiyorum ama böyle bir proje ile hibe alırsanız onlarca insanın hakkına girmiş olursunuz. Girişimcilik güzeldir ancak işi hakkıyla yapmak lazım tanıdığım onlarca insan var ve hepsi kendi yazılımı orijinal fikirleri ile bile hibeyi bırak yatırım alamıyor. Bir projeye giriyorsan onun altından kalkacak ve kontrolş elinde tutacak bilgiye sahip olman gerekir. Yoksa size verilen hibe çöp olur. Bu riski kimse almaz. Öncelikle nacizane tavsiyem kendinizi geliştirmeniz. Ayrıca şöylr bir noktada var kosgeb genellikle fiziksel işlere hibe veriyor


Estf. neden yanlış anlayayım her görüş önemlidir. Buradaki durumda zaten dediğiniz durum sıfırdan yazabilsem zaten yazarım yaamadığım için geliştirilebilir bir sistemi geliştirmek istiyorum. Yani aynı şeyi sıfırdan yapmak hem zaman hemde maliyetli bir durum sizde yazmışsınız zaten. Destek eğer veriliyorsa alıp dahada geliştirmek istiyorum. Böylelikle ekip bile kurabilirim. Burada kaç kez yazdım böyle bir proje var gelen cevapları yazmak bile istemiyorum.
Kosgeble ilgili referanslı yönlendirme yapılmış BİMER ve ÇİMER tarafından görüşmeden bir şey diyemem belki kale bile almayacaklar beni :)