lostyazilim
tr.link

4k Para ile En İyi Laptop

17 Mesajlar 1.411 Okunma
lstbozum
tr.link

WebDevelopers WebDevelopers Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 371
  • Beğeniler 30 / 55
  • Ticaret 14, (%86)
Mrtcn tavsiye edebileiceğinz cs go lol filan kaldıran model var mı hocam :D

wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

WebDevelopers adlı üyeden alıntı

Mrtcn tavsiye edebileiceğinz cs go lol filan kaldıran model var mı hocam :D

Her iki oyunu macbook air 2015 de bile sorunsuz oynarsın. :D (şaka değil ciddiyim)

dipnot: devamlı oyun oynayacaksan alma

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Lenovo kullanıyorum. Önceki bilgisayarımda lenovoydu. Kendi kendine yandı bilgisayar ama tüm zararını karşıladılar. Garanti konusunda gerçekten müşteri dostu.
Şimdi https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ıdeapad-520-i7-7500u-12gb-1tb-940mx-4gb-80yl00sjtx-notebook-1176676.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAiA4vbSBRBNEiwAMorER-es0hxczZl-mIOCnXC5m6eU7UTAysxS44XHySj7L-G1Cqw2T1OJwhoCcxoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CPSag7fu3NgCFYSZdwodqXQACg bunu kullanıyorum. Oyun konusunda da sıkıntı yok. Amatör olarak pubg vs oynayabiliyorum. Ama oyun konusunda biraz daha verim istiyorsan lenovo oyuncu bilgisayarlarına bak ekran kartı 1050 al en az.
MSI Abra a5 e falanda bakabilirsiniz ama oyun dışında diğer işlerinde biraz sıkıntı olabilir.
Onun dışında FP olarak lenovo öneriyorum. Sıkıntı olmuyor

WebDevelopers WebDevelopers Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 371
  • Beğeniler 30 / 55
  • Ticaret 14, (%86)
Stores detaylı anlatımın için teşekkürler hocam lenova kafama yattı herkes övüyorsa vardır bi bildikleri lenova oyuncu bilgisayarına yöneleceğim

wmaraci
wmaraci

glockmae glockmae Hoop biraderim! Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Avare
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 401
  • Beğeniler 0 / 207
  • Ticaret 8, (%100)
lenovo var bende önermiyorum msi veya monster bak

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Monster iyi güzel baksında hocam 4 bin TL te alacağı monsterın özellikleri ile lenovanın özellikleri aynı olmuyor. Ayrıca monsyer aldıktan sonra birde işletim sistemi için ekstra para vermesi lazım bir de o şişiriyor fiyatı

birhabervar birhabervar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 169 / 125
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de 2014'ten beri Lenovo kullanıyorum. Yukarıdaki birinci linkteki modelin alt versiyonu; Y510 P. Aldığım zaman garanti servisi çok iyiydi. Şarj aleti bozuldu eve kadar şarj aleti getirip bozuk olanı alıp gittiler. Ancak şu anda garanti servisi hiç çalışmıyor. Arkadaşıma da sebep oldum aldı bir tane, bilgisayar bozuldu ne göndermeye adres veriyorlar ne de gelip alıyorlar.

Ancak bilgisayar nasıldır sorusuna gelince, Mart 2014'ten beri kullandığım bilgisayar windows 8 gelmişti, silip Windows 7 yükledim. O zamandan beri ilk formatı geçen ay attım.

Bilgisayarda genellikle Photoshop, indesign, edius, after effects kullandım. After kullanırken bazen photoshop ile beraber kullandım. Chrome'da her zaman eski sekme açılsın özelliği aktif ve en az 30 sekme bulunuyor. 1 saat önce bütün sekmeleri kapattım şu an 15 sekme bulunuyor. arka planda excell, word, photoshop, hesap makinesi vs toplamda 10 pencere açık. (Sadece şu an)

Ram 8 GB. Ekran kart 4 GB. i7 4700 MQ. Yavaş yavaş makine yorulmaya başladı ama aldığım zamandan beri bilfiil böyle çalıştığımı hesaba katarsak aldığım için çok memnunum.

Oyunlara gelince, European Universalis IV, Supreme Ruler 2020, Medieval Total War ve Civilization V oyunlarına çok müptelaydım. Civilization oynayanlar bilir, ah bir atom bombası yapsam da izlesem deriz. Onlarca ICBM peş peşe atıp da güzel güzel izlemişliğim var. Tabi bu oyunlar da eskide kaldı ve artık benim de pek oynayasım yok. 30 yaş krizi galiba :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al