fullstackdev adlı üyeden alıntı

Disco hicbirseyi satmaya gerek yok.. Bu ise girdiysen ya uzun vadeli dusuneceksin, ya da dusuk fiyatli, pump yapmamis altcoinlere dalacaksin, pump yaptiginda satip karini alip cikacaksin.. piyasa dustugunde beklemek sart. bitcoinde bu dalgalanmalar cok olasi. hergun kotu bir haberi yapiliyor.. millet te korkup satiyor zararina.. cryproSabır gerekiyo herkese :)


Paratic adlı üyeden alıntı

Bitcoin Google News aramasına bakılırsa, tüm büyük haber portalları "bitcoin çakıldı" "bitcoin bitti" yönünde haberler giriyor. Bu durum sadece ülkemizde değil, şu an tüm dünya genelinde aynı.

Bunlara ek olarak son 1 haftadır dünyaca ünlü yatırımcılardan, analistlerden bitcoin ve coin sistemlerinin sonunun kötü olacağına dair açıklamalar gelmişti. Hatta örneklerden birinin konusunu WMaracı'nda açmıştık.

Piyasada yapılan bu spekülasyonların sonucunda ve bize göre sadece bitcoin üzerinde dev ailelerin yaptığı manipülasyon, bitcoin fiyatlarını inanılmaz aşağı çekti. Baş altcoin'ler olarak atlandırabileceğimiz coinlerin fiyatları zaten direk btc'ye endeksli. bunu şu an Ethereum - ETH ve Ripple - XRP fiyatlarına bakarak görebilirsiniz.

Buradaki amacın fiyatları dibe çekip, zaten güvenin çok az olduğu piyasada küçük yatırımcıların korkarak ellerindeki bitcoin'leri en alt seviyeden satmalarını sağlamak. Ardından da 1 ay içerisinde tekrar tüm coinlerin alımını yaparak fiyatları bu sefer 25 bin dolar seviyelerine çekmek olduğunu düşünüyoruz.

Sonuçta bunlar sadece fikir, kurgu. Gerçeği bekleyip hepimiz beraber göreceğiz...
(yatırım tavsiyesi değildir, sadece ekip olarak görüşlerimizi yazmak istedik)


furkan35 adlı üyeden alıntı

Zararına satış yapan varsa keşke hiç girmeseymiş, btcnin 5 yıllık grafiğine baktığınız da bu dalgalanmalar görülüyor zaten ancak sonrasında neler oluyor neler :)



3 yorumuda dolaylı olarak katılıyorum...

yorumum şu....

evet spekülasyon sonucu manipülasyonla fiyatları aşağı çekiyorlar.
evet korkan küçük yatırımcı elindeki bitcoinleri satacak.
evet tekrar dipten toplayıp fiyatları 15 günde zirveye bir öncekinden daha yükseğe çıkaracaklar.

eğer elinizdeki miktar önemliyse dayanın dayanabildiğiniz kadar.

biz bu yatırım tavsiyesi değildiri her postumuzun sonuna yazmak zorunda değiliz ayrıca :)