FurkanHisamioğlu adlı üyeden alıntı

The Economist dergisinin 1988 sayısında verdiği mesajı kripto para birimleriyle özdeşleştirerek yorum yapmaktan mı bahsediyoruz. Pekala

Siz ne okudunuz bilmiyorum ama kapakta "global bir para birimine hazır olun" diyor.

Sizce bu kripto paraların geleceğinin veya sonunun kötü olduğuna dair nasıl bir işaret olabilir? Tam aksine bu coin diye tabir edilen bu para birimlerinin daha iyi yerlere geleceğine ve global çapta paranın yeni şekli olacağını gösteriyor, tabi o başlığın buna işaret ettiğine inanırsak.

dergiyi örnek olarak verdim bu işe çok uzak olan insanlar giriş seviyede anlasın diye.
ama şunu unutma derim yazılandan çok çizilenler önemlidir ben çizilene bakarak söyledim kapak fotoğrafındaki figürler kuşun kafasındaki işaret ateş para vs derin işaretler bunlar.iyi tarih bilgin varsa emin ol anlarsın.

kaldı ki şuan ne demek istediğim ortada coinlerdeki gerilemeler tavan yaptı ama yine yükselecek sonra yine tepe taklak düşecek. sistem bu şekilde işliyor.

sonraki periyot fişi çekilecek coinler ile global zarar gelecek. milyonlarca mağdur insan oluşacak ülkemiz dahil zamanı gelince bu mesajımıda beğenirsiniz ;)

unutmadan zarar derken bildiğin cash doları olmayan sanal paraya veriyorsunuz ama o canlı gerçek dolarlar kimin kasasına giriyor bunuda derin araştırın ;)