Bende ***** ile olan taahhüt'üm bittiği vakit TurkNet'e geçenlerdenim. Bölgenin desteklediği maksimum hızı vermeleri ve akn'yi kaldırmaları cezbetti. Yaklaşık 4 buçuk aydır abonesiyim. Bu süre zarfında çok kez "ulan iyiki geçmişim be" dedim. Hatırı sayılır anlarda ise "ulan allah kahretsin geçtiğim günü"dedim.

Peki ben bunları neden dedim ? :p

Başta söylediğim gibi maksimum hız, taahhüt olmaması, arkadaşını getir kampanyası, akn olmaması gibi nedenlerden ötürü iyi ki geçmişim dedim. *****'in 0.8 mbps gönderdiği evime TurkNet 1,8 mbps ~ 2,1 mbps arasında sabit hız gönderiyor.

Fakat yaşanılan teknik bir problemde karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini aradığınızda bir hatayı bildirmek istediğiniz zaman çağrı üzerinden otomatik destek ticket'ı oluşuyor. Oluştuktan sonra 48 saat içerisinde dönüş yapıyorlar. Eğer işiniz acilse ayvayı yediniz benden söylemesi. Ayrıca bölgeye gelen upload hızı inanılmaz kötü. Evden birisi telefonundan bir medya nesnesi gönderdiği zaman internet kullanılmaz hale geliyor. Sanırım bu onlardan kaynaklanmıyor ama. Tamamen bölgeden...

Şu son 4-5 gündür ise sebebini anlamadığım bir şekilde internet bağlantım kesiliyor. 1-2 dakika sonra tekrar geliyor. Modem değiştireceğim, belki bozulmuştur. Umarım yukarıda bahsedilenler gibi "karanlık güçler" tarafından bağlantım kesilmiyordur :o