-
Üyelik
27.03.2013
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
Konum
Adana
-
Ad Soyad
A** H**
-
Mesajlar
836
-
Beğeniler
424 / 347
-
Ticaret
23, (%96)
Hali hazırda zibilyon tane cms var zaten ve bazıları altyapı olarak wp'den çok daha iyi, bunun bir örneği de Grav.
Wordpress, arkasında bulunan eklenti ve tema geliştiricileri sayesinde bu kadar popüler, çünkü her işi görecek ücretli ücretsiz eklentiler temalar var. Bu geliştiriciler yarın Grav için tema ve eklenti yazmaya başlasa eminim bir çok kişi tercihini ondan yana kullanacaktır.
Burdan çıkaracağın sonuç, sen wordpress'den çok çok daha iyi bir sistem geliştirsen de, arkanda 3. parti geliştirici desteği almazsan popüler olamazsın.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
Üyelik
25.07.2014
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
Konum
Fransa
-
Ad Soyad
C** E**
-
Mesajlar
3508
-
Beğeniler
488 / 1190
-
Ticaret
1, (%100)
Var olan sistemleri geliştirmek yerine neden sıfırdan uğraşılsın ki? İllaki kendimizemi ait olması lazım, sahip olma duygumuz çok fazla malesef millet olarak. Herşey kendimize ait olsun istiyoruz. Yeri geliyor bende böyle oluyorum. Bu topraklarda yaşanların ortak huyudur bu.
Wordpress yıllardır binlerce kişi tarafından geliştiriliyor ve yüzbinlerce kişi tarafından kontrol ediliyor. Yıllar geçmesine rağmen bukadar çom kişinin ortak çabası ile devam edildiği halde yinede arada gözden kaçan birşey oluyor ve tekrar güncelleniyor.
Açık kaynaklı olmadığı sürece, birisi "bakın ben başladım gelin hep beraber yapalım" denilmediği sürece -Hayır, Wordpress gibi bir sistem yapamazsınız
Bizim milletin bünyesinde yok birkere, daha dün adam iframe ile çektiği bir sayfalık adına script dediği şey için günlerdir şifreleme yöntemi arıyor. Neymiş, footer linki silmemeleri için şifreleyecekmiş. Arkadaş sen at kodunu github'a bırak kim ne yapıyorsa yapsın.
-
Üyelik
17.10.2017
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
Konum
İstanbul Anadolu
-
Ad Soyad
M** B**
-
Mesajlar
378
-
Beğeniler
169 / 125
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu kadar hakir görmeyin. Twitter'ın fikir babası Türk, hatta yazan da aynı kişi, farklı bir isimle. Daha sonra sistemi Twitter'a sattı.