lostyazilim
tr.link

Wordpress Gibi Hazır Bir Sistem Yazmak

18 Mesajlar 2.065 Okunma
lstbozum
tr.link

creed74 creed74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 33 / 388
  • Ticaret 45, (%100)
teknoburgers

Ben wordpress için söylemedim, otobüslerde koltuk arkasında bulunan tablet uygulaması için söyledim..
teknoburgers

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

teknoburgers teknoburgers Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1013
  • Beğeniler 651 / 259
  • Ticaret 0, (%0)

creed74 adlı üyeden alıntı

teknoburgers

Ben wordpress için söylemedim, otobüslerde koltuk arkasında bulunan tablet uygulaması için söyledim..

Bende onu yanıtladım :D Açıkçası rezalet bir uygulama yapmışlar şifresiz girenler var.

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
Hali hazırda zibilyon tane cms var zaten ve bazıları altyapı olarak wp'den çok daha iyi, bunun bir örneği de Grav.
Wordpress, arkasında bulunan eklenti ve tema geliştiricileri sayesinde bu kadar popüler, çünkü her işi görecek ücretli ücretsiz eklentiler temalar var. Bu geliştiriciler yarın Grav için tema ve eklenti yazmaya başlasa eminim bir çok kişi tercihini ondan yana kullanacaktır.
Burdan çıkaracağın sonuç, sen wordpress'den çok çok daha iyi bir sistem geliştirsen de, arkanda 3. parti geliştirici desteği almazsan popüler olamazsın.

ismail ismail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 582 / 327
  • Ticaret 3, (%100)

aHoruz adlı üyeden alıntı

Hali hazırda zibilyon tane cms var zaten ve bazıları altyapı olarak wp'den çok daha iyi, bunun bir örneği de Grav.
Wordpress, arkasında bulunan eklenti ve tema geliştiricileri sayesinde bu kadar popüler, çünkü her işi görecek ücretli ücretsiz eklentiler temalar var. Bu geliştiriciler yarın Grav için tema ve eklenti yazmaya başlasa eminim bir çok kişi tercihini ondan yana kullanacaktır.
Burdan çıkaracağın sonuç, sen wordpress'den çok çok daha iyi bir sistem geliştirsen de, arkanda 3. parti geliştirici desteği almazsan popüler olamazsın.

WordPress için olan eklentileri, temaları kendi sistemine entegre ederek bir yerlere gelebilirler. Merak ettim dediğiniz sistemi, kuruyorum kendi siteme.

wmaraci
wmaraci

Atanasaygiduy Atanasaygiduy Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Çağrı Merkezi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 0 / 16
  • Ticaret 2, (%100)
teknoburgers Sağ olasın güzel kardeşim. Google bırakıp vuuuhuuuuuv kullanmaya başlıyorum. Teşekkür ederim.
teknoburgers

kişi bu mesajı beğendi.

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Var olan sistemleri geliştirmek yerine neden sıfırdan uğraşılsın ki? İllaki kendimizemi ait olması lazım, sahip olma duygumuz çok fazla malesef millet olarak. Herşey kendimize ait olsun istiyoruz. Yeri geliyor bende böyle oluyorum. Bu topraklarda yaşanların ortak huyudur bu.

Wordpress yıllardır binlerce kişi tarafından geliştiriliyor ve yüzbinlerce kişi tarafından kontrol ediliyor. Yıllar geçmesine rağmen bukadar çom kişinin ortak çabası ile devam edildiği halde yinede arada gözden kaçan birşey oluyor ve tekrar güncelleniyor.

Açık kaynaklı olmadığı sürece, birisi "bakın ben başladım gelin hep beraber yapalım" denilmediği sürece -Hayır, Wordpress gibi bir sistem yapamazsınız

Bizim milletin bünyesinde yok birkere, daha dün adam iframe ile çektiği bir sayfalık adına script dediği şey için günlerdir şifreleme yöntemi arıyor. Neymiş, footer linki silmemeleri için şifreleyecekmiş. Arkadaş sen at kodunu github'a bırak kim ne yapıyorsa yapsın.

birhabervar birhabervar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 169 / 125
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bu kadar hakir görmeyin. Twitter'ın fikir babası Türk, hatta yazan da aynı kişi, farklı bir isimle. Daha sonra sistemi Twitter'a sattı.

teknoburgers teknoburgers Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1013
  • Beğeniler 651 / 259
  • Ticaret 0, (%0)

Atanasaygiduy adlı üyeden alıntı

teknoburgers Sağ olasın güzel kardeşim. Google bırakıp vuuuhuuuuuv kullanmaya başlıyorum. Teşekkür ederim.

Kullan kullan... :D

cihaneken adlı üyeden alıntı

Var olan sistemleri geliştirmek yerine neden sıfırdan uğraşılsın ki? İllaki kendimizemi ait olması lazım, sahip olma duygumuz çok fazla malesef millet olarak. Herşey kendimize ait olsun istiyoruz. Yeri geliyor bende böyle oluyorum. Bu topraklarda yaşanların ortak huyudur bu.

Wordpress yıllardır binlerce kişi tarafından geliştiriliyor ve yüzbinlerce kişi tarafından kontrol ediliyor. Yıllar geçmesine rağmen bukadar çom kişinin ortak çabası ile devam edildiği halde yinede arada gözden kaçan birşey oluyor ve tekrar güncelleniyor.

Açık kaynaklı olmadığı sürece, birisi "bakın ben başladım gelin hep beraber yapalım" denilmediği sürece -Hayır, Wordpress gibi bir sistem yapamazsınız

Bizim milletin bünyesinde yok birkere, daha dün adam iframe ile çektiği bir sayfalık adına script dediği şey için günlerdir şifreleme yöntemi arıyor. Neymiş, footer linki silmemeleri için şifreleyecekmiş. Arkadaş sen at kodunu github'a bırak kim ne yapıyorsa yapsın.

Yarısından sonrasına katılıyorum. Açık kaynak kodlu olmadığı sürece adam akıllı bir sistem yazılamaz. Kod şifreleme falan gereksiz şeyler. Eğer kırılmasından korkuyorsan yapmayacaksın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al