Paratic
Ülke olarak açıkcası kolay para kazanmaya çalışıyoruz. Ancak herkes şunu anlamalı KOLAY PARA YOKTUR! Ekmek aslanın ağzındadır.

100 dolar para yatırıp, yatırım yapıyorum milyoner olacağım hayalleriyle birçok kişi saatlerce vaktini borsa başında geçiriyor.

Ama emin olmalıyız ki Google çalışanlarının, sahiplerinin ne yatırımları vardır ancak bir yandan da harika işler başarıyorlar onlardaki mantık "bütün yumurtaları aynı sepete koymamalıyız" bizde ki mantık ise "kırılırsa hepsi kırılsın kırılmazsa da zenginiz" biz ne zaman bu mantıktan vazgeçip biraz Türk borsasına, biraz mevcut başarılı olduğumuz alana, eğitimimize ve geleceğin parası olarak adlandırılan coinlere yatırım yapıp aynı zamanda sosyal hayatımızı düzenli ve özenle idame ettirebileceğiz ayrıca bir iş aldığımız da layığıyla yerine getirip müşterimizi sonuna kadar memnun edip adeta teşekkürden dibini düşürecek hale getirebileceğiz, parayı alınca da ilgiyi kesmeyeceğiz işte o zaman gerçekten büyük bir yol katetmiş olacağız.


EK NOT: Apple desteği bir kerede olsa arayanlar müşteriyi memnun etmek nedir çok iyi bilir. Sanıyorsunuz ki kral sizsiniz dünyaya hükmediyorsunuz. :)
Sizlerinde güzel yorumu için teşekkürler.