Çinli dev telefon üreticisi olan Xiaomi’den yeni Mi Max üyesi geliyor. Xioami Mi Max 3 özellikleri sızdırıldı. Xiaomi, akıllı telefon pazarında yükselişte.

Akıllı telefon pazarında iyi bir ivme kazanan Xiaomi‘den yeni bir Max modeli daha geliyor. Mi Max 3 modeli çift kamera ile gelmesi kullanıcıları sevindirecek. Xiaomi Mi Max ve Mi Max 2 gibi telefonlarda tek bir arka kamera kullandığını biliyoruz zaten. Xiaomi firması orta segmentli Android One programında yer alan Xiaomi Mi A1 modelinde çift kamera kullanılmıştı.

Fiyat performans cihazlarla karşımıza çıkan Xiaomi bu sefer de Xiaomi Mi Max 3 modelinde de bu nitelikleri göreceğiz gibi. Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Mi Max 3‘te çift arka kamera olacağı söyleniyor. Xiaomi Mi Max 3 modelinde Snapdragon 635 yonga seti bulunduğu ve 6,99 inçlik bir ekranla geleceği söyleniyor ayrıca bu ekran 18: 9 ekran oranına sahip olacak. Çerçevesiz ekrana çok yakın. Mi Max 3 modelinde 5,500 mAh kapasiteli bir batarya yer alacak.

Xiaomi firması Mi Max kullanıcıların 3GB RAM/64GB dahili depolama ve 4GB RAM/128GB dahili depolama seçenekleri sunmakta. Ön kameranın da 5 MP olacağı söylentiler arasında yer alırken arka kamera hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca Mi Max 3 modeli 265 Dolar’lık bir fiyat etiketine sahip olacak.

KAYNAK: https://teknodiot.com/xiaomi-mi-max-3-ozellikleri-sizdi/