lostyazilim
tr.link

K.Kartımın Son Ödeme Tarihi Enpara 1990

12 Mesajlar 1.912 Okunma
acebozum
tr.link

Ranay Ranay WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

Ranay doğrudur .Hatası yok fakat bunu telefonda sorsaydı söyleyeceklerdir. Zira ikisininde aynı kurum olduğundan dolayı bunun böyle olacağınız sormadan da ön örmek zor değil

Üstadım siz çağrı merkezi deneyimli birisiniz :) .. Detaylı empati ile düşününce müşterilerin bu tür detayları sormadığını biliyorsunuz :)
cthax

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Enpara, QNB Finansbank bünyesinde olduğu için kredi kartıları da ortak limit belirliyorlar. Sana tavsiyem kullanıma devam etmendir. Neden ?

Çok avantajlı bir alt yapıya sahip, 6 ekstre dönemi boyunca minimum 10₺ alışverişlerde 6 ekstre sonunda vadesiz hesabına 100₺ gönderim yapıyorlar. Nakit ihtiyacın mı oldu istediğin kadar ( limitin dahilinde) istediğin kadar faizsiz çekim yapabiliyorsun. Her ay 3 harcama faizsiz taksitlendirme yapabiliyorsun.

Fatura ödemelerinde faiz uygulanmıyor ki QNB'de fark alınıyor 2.5₺ gibi ve dahası... QNB finansbank iyidir ama dediğim gibi kredi kartını kullan derim.

------

Son olarak bazen sorunlar oluyor evet, mesela yakın bir zamanda ben AVM'de 3 farklı işlem yaptım. 1'i yansıdı ama diğer 2 tanesi yansımadı 2 gün boyunca, provizyonda da yoktu ki elimde nüshası da bulunuyordu. Ama iyidir iyidir :)
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al