-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba atkadaşlar ben microsoft’un sunmuş olduğu ücretsiz antivirüs yazılımını tercih ediyordum ancak bugün nedense kafama çok yetersiz kalıyor gibi bir soru takıldı durduk yere. Önerebileceğiniz güvenilir ve sistemi yormayan bir antivirüs yazılımı var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba
Masaüstü bilgisayarım güçlü olduğu için tercih ettiğim antivirüs programı Kaspersky, ama gerçekten güçlü bir bilgisayarınız varsa kullanmanızı tavsiye ederim.
Bunun haricinde ESET oldukça kullanışlı ve sistem yormayan bir antivirüs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
W*rez, Ad*lt, Film Hosting
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
TTnetin beleşe verdiği Lisansli McAfee yı kullanıyorum, ESET, Karspersky, Norton iyidir
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yıllardır Avast kullanıyorum, çok memnunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Eset,kaspersky ve norton un deneme sürümlerini indirdim.Bence norton daha iyi.Diğerlerinin görmediği virüsleri hemen buldu.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kardeşim internette indirdiklerine dikkat edersen hiçbirşey olmaz bak ben bilgisayarcıyım zamanında 7 güvenlik duvarı 3 antivirüs kullandigim oldu pc den virüs eksik olmuyordu su an hiçbirşey kullanmiyorum pc ye 3 yil format atmadım ve okadar program indirip kaldırıyorum mesleğimden dolayi.tamamen kendi kurdukları düzende takılıyorlar zaten uzman biri virüs yazmışsa kaçarın yok onu incdleteceklerde veri tabanına işlenecekte sen antiviruse guncelleme yapacaksinda ölme eşeğim ölme senin antivirüs onu bulana kadar adam dosyalarını çeker windows 10 kullanıyorsan kesinlikle yükleme bisi hic gerek yok dahili defender var gayette başarılı he diyosan yok ben kullanacam kaspersky vs hikaye boşuna pc ni yorma bitdefender kardeşim aç bak 2016 dan beri 1. Seçildi.Ben2009 dan beri kullanırım orjinal lisansı 20 tl pc ne format at geri kur lisansı sen girmeden algılar okadar kıyak. onun dışında aylık tarama yapman daha güzel olur onun için sana hitman pro öneririm bütün antivirüslerin veri tabaninda tarar dosyaları çoooooooooook başarılı herkez bilmez kurulumu bile yok çok küçük boyutu ama yaptığı isleri bilseniz keske :)
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eset kullanma kendini koruyamıyor virüs bulastigi an virüs kapatır eseti sonra bakarsin bu neden kapanmiş diye :) mc cafe 5 para etmez etse beleş dagitilmazdi emin ol norton eşşek gibi yorar bilgisayarını norton biteli 6 sene oldu kullananı dövüyolar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sunucu Yönetimi & Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç bir antivirüs programını kullanmıyorum. Tecrübe yeterli oluyor. Zaten legal olmayan işlere bulaşmadıkça bilindik kaynaklar kullanıldıkça sorun yok. Usb den dosya aktarımı yapmıyorum .Sadece yazıkımsal değil dandik usbler cihaza donanımsal olarak zarar veriyor. Dosya alışverişi cloud üzerinden yapıyorum(googledrive ve kendi sistemlerimiz) ve dosya gönderen kişi de güvenilir olmasına dikkat ediyorum. Senelerdir virüs bulaşmadı. Virüs zaten kullanıcı hatası ile bulaşır.
Linux Server,Network(ipv4+ipv6) https://ahmetozer.org https://github.com/ahmetozer
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-