Dostum geçmiş olsun.Ben hep böyle konularda 3kere temkinli davranıyorum.Yardım edecek kişi için kullanıcı oluştururum.3sayfa açarım 1. sayfada kullanıcı kısmında açtıgım kullanıcıya gelirimve sil seçeneği üstünde dururum 2.sayfada oluşturdugum kullanıcı nerde ne yapıyor ona bakarım.3. sayfadada sürekli sayfayı f5 yaparım bunu uygula bidaha başın yanmasın.Baktın f5 yaparken 1konun yok oldu hemen 1.sayfaya dön tek tuşla sil kullanıcıyı bitsin.Bunlar kendi bi iş beceremeyip bizim işlerimizide baltalamaya çalışan bir kalpazan çetesi.Adam değiller.Denk gelir herzaman tedbiri elden bırakmıycaksın.Geçmiş olsun tekrardan.Seo ile ilgili detaylı araştırma yap googleye sor seo nedir nasıl kullanılır nerelerde etkili vs araştırma yap.ben 19gün oldu şuan her paylaştıgım konu çift yeşil.Seoyu iyi oku iyi anla.firmanın yedeklerini kontrol et yükle üstat.ben bu konu içinde her zaman böle birşey tutuyorum hangi konu attıysam kategoriye atıyorum.Sende böle bişey yaparsan bidaha zararlı çıkmazsın.https://i.hizliresim.com/oOgQ37.png